Maaliskuu tuo kevään


Muutama päivä sitten kalenterista käännettiin esille maaliskuu - tuo ensimmäinen kevätkuukausista. Kun talvella kaipasin utuisia, murrettuja ja rauhallisia sävyjä, niin nyt kevään tehdessä tuloaan tekisi mieli räjäyttää koko väripaletti ympäri taloa. Värinkaipuuseeni löytyikin pieni helpotus lipaston laatikosta.Sain jo viime syksynä äidiltäni tämän Marimekon Tiara-pöytäliinan. Mielestäni se näytti tosi upealta äidin Artekin pöydällä, mutta kun hän kaipasi vaihtelua, sain liinan omakseni. Sovittelin liinaa jo syksyllä niin ikkunaan kuin pöydällekin, mutta silloin se oli vähän liikaa. Nyt se taas tuntuu oikein kivalta ja keväiseltä. Tästä kuosista meiltä löytyikin jo tyynynpäällinen, niin se passaa oikein hyvin olohuoneeseen sen kaveriksi.

Mukavaa viikonloppua! :)

12 kommenttia

 1. Kivan värikästä! Ja kiva huomata tuo maljakko, minulla on samanlainen jonka olen saanut isoäidiltäni (hänen vanha) :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hauskaa, että teiltä löytyy samanlainen. Tämä on tietääkseni Riihimäen lasin maljakko.

   Poista
 2. Kaunis liina. Tuo ihanasti väriä.

  VastaaPoista
 3. Kummasti ne vuodenajat muuttaa mieltymyksiä, ei ole naisen elämä helppoa.;) Meidän poika katseli mun kanssa näitä kuvia ja totesi että "voi, onpa hänellä kauniita kukkia!":)

  VastaaPoista