Takaisin paikoilleen

Olohuoneessa tavarat ja taulut alkaa järjestäytyä vähitellen takaisin paikoilleen seinien maalaamisen jälkeen. On ihanaa, kun koti palautuu taas normaalitilaan. Vaikka pieni remppailu onkin mukavaa, niin en voi sietää sen aiheuttamaa kaaosta. Tänään sain myös maton pesulasta (tästä lisää jupinaa postauksen lopussa), niin oli aika ottaa lisää kuvia.

Kauppareissulla nappasin mukaan kimpun hempeitä tulppaaneita, jotka innostivat kaivamaan varastosta vaaleanpunaiset tyynynpäälliset nojatuolien tyynyihin. Muuten tekstiilien kanssa jatkuu sama tuttu linja - paljon ihanaa vihreää.


Mielestäni seinien uusi sävy antaa nyt kauniin, pehmeän taustan vanhoille huonekaluille. Valkoisten seinien tuoma kolkko fiilis on poissa ja tilalla on rutkasti kotoisuutta. Jotenkin tämä vaalea, vihertävä harmaa tuo myös tietynlaista arvokkuutta huoneeseen.


Siitä villamatosta vielä. Pesulassa kävi kuten vähän pelkäsinkin. Maton tummansiniset kuviot olivat päästäneet väriä ja nyt matossa on vaaleansinisiä läikkiä ja raitoja siellä täällä. Pesulassa antoivat ystävällisesti, ihan pyytämättä, alennusta pesusta, vaikka ei tämä toki heidän vikansa ollut. Syyttävä sormi saisi ennemmin osoittaa maton valmistajaa, jonka takia mattoon on jäänyt liikaa ylimääräistä väriä.


En anna tämän asian haitata. Oikeastaan en jaksa välittää yhtään. Elämässä on isompiakin murheita. Mielestäni matto on kuitenkin kaunis ja sopii hyvin huoneeseen. Vaihtoon se tuskin on menossa lähiaikoina, joten annetaan sen muistuttaa elämän epätäydellisyydestä.

Aurinkoista päivää!

10 kommenttia

 1. Voi harmi tuo matto asia. Mutta, niin kuin sanoit, on elämässä suurempiakin murheita. Matto on kaunis ja sopii hyvin kokonaisuuteen.
  Niin, ja hyvä sävy tuo teidän seinämaali. Mikä sävy? Täällä on ollut jo muutaman viikon yksi seinä maalauksen alla. Ensimmäinen sävy jonka kaupasta toin, oli aivan liian sininen tilaan. Ei miellytä meitä, tilaan tuli hyvin kylmä tunnelma, joten nyt otimme aikalisän ja mietimme uutta sävyä. Tuollainen vihreään taittava vaalea sopisi meille paremmin.
  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Oikein onnistunut värivalinta. Tila näyttää niin raikkaalta ja vanhat mööpelit sopivat ihanasti yhteen pehmeän sävyisen värin kanssa ❤

  VastaaPoista
 3. Näyttää mahtavalta, tuo sävy on tosi hyvä, onneksi ryhdyit maalauspuuhiin! Harmi tuo matto, mutta onhan sitä tosiaan elämässä isompiakin ongelmia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Totta, ei sitä kannata yhtä mattoa murehtia. On se kuitenkin ihan käyttökelpoinen.

   Poista
 4. Olohuoneenne näyttää ihanan seesteiseltä ja kauniilta <3 Harmahtava seinä on tosiaan kodikkaampi kuin kylmä valkoinen. Meilläkin päädyttiin jokin aika sitten maalaamaan olohuone ja makkari vaaleanharmaiksi. Vaalea harmaa on lemppariseinävärini nykyään :) Kauniit ja ryhdikkäät nuo teidän nojatuolinne, ja vaaleanpunaiset tyynyt istuvat niihin niin nätisti.

  VastaaPoista
 5. Ompa kyllä ihana sävy! Tuo jotenkin enemmän yhteen noita harmaita nojatuoleja ja sisustuksen vihreitä yksityiskohtia kuin se vanha valkoinen ja samalla kuitenkin korostaa. Sopiskohan meillekin... Tulppaaneja tarttuu minullekin kaupasta nyt joka viikko, vaikka sopivaa maljakkoa ei taida löytyä koko talosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen samaa mieltä. Tämä sävy jotenkin viimeisteli huoneen sisustuksen.

   Poista