Tyylikästä järjestystä

Yhteistyössä: Orthex Group

Tykkään siitä, että kotona on siistiä ja puhdasta. Ajatuksetkin kulkee paremmin ja on helpompi rentoutua, kun ympärillä ei vallitse kaaos. Sisäinen pieni KonMarini hykertelikin onnesta, kun Orthex lähetti minulle heidän uusia SmartStore Compact säilytyslaatikoita*. Herkimmille tiedoksi, että postaus sisältää myös niitä aitoja stailaamattomia ennen-kuvia. ;)
SmartStore Compact-tuoteperheeseen kuuluu kolme erikokoista (XS, S ja M) jämäkästä muovista valmistettua laatikkoa sekä näihin sopivat kannet. Laatikoita on saatavilla valkoisena. Erikseen myytäviä kansia löytyy niin valkoisena että myös tummanharmaana. Laatikkosarja on modulaarinen; kaikki 3 kokoa pinoutuvat kansineen toistensa kanssa. Tuotteet sopivat tyylikkään ulkoasunsa ansiosta esillä pidettäviksi ja ne on helppo pitää puhtaana. Erillinen kansi sopii käytettäväksi myös laatikoiden alustana tai vaikka tarjottimena. Tuotteet ovat valmistettu Suomessa. Laatikoiden avulla lähdin selvittämään mm. meidän askartelu- ja keittiökaapissa vallitsevaa kaaosta. Askartelukaapissa laatikoihin sujahti niin teipit kuin liimatkin, maalaustarvikkeet ja kynät. Modulaarisuuden ansiosta laatikoita oli helppo pinota ja kaappi oli helppo ottaa hyötykäyttöön jokaista senttiä myöden.

Keittiössä siivouskohteeksi otin kaapin, jossa meillä säilytetään mm. mausteita, kahvia ja teetä. Isoimpiin M-koon laatikoihin laitoin ylähyllylle mm. leivontatarvikkeita. Laatikot olivat aavistuksen liian isoja meidän kaappiin, joten ovi ei mene ihan kunnolla kiinni, mutta luulen ongelman korjaantuvan säätämällä saranaa. Pienempiin XS- ja S-koon laatikoihin laitoin mausteita. S-koon maustelaatikot saivat alustakseen M-koon kannen. Ero entiseen on niin huikea, että nyt tätä kaapin ovea kehtaa pitää auki keittäessään vieraille kahvia.Yhden M-koon laatikon laitoin työhuoneen hyllyyn. Sinne sain kameran ja kameratarvikkeet säilytykseen ja suojaan pölyltä. Tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta laatikko kestää katseita ja sopii loistavasti esillä pidettäväksi. Yhden ylimääräiseksi jääneen S-koon kannen laitoin tarjottimeksi irtoteepurkeilleni keittiöön. Pidän näitä kahta teepurkkia aina esillä, koska näin on helpompi valita irtotee pussiteen sijaan. SmartStore Compact kansi kokoaa nämä purkit nyt kivasti yhteen ja kannen päälle jäi vielä paikka teelusikallekin irtoteen annostelua varten.

Innostuin tästä yhteistyöstä niin paljon, että nyt tekisi mieli käydä kaikki muutkin kaapit läpi. Varsinkin keittiössä olisi lisää järjestettävää. Taidankin ryhtyä tuumasta toimeen, koska siistissä ja järjestyksessä olevassa kodissa arkikin rullaa paremmin.

*Orthex SmartStore Compact laatikot ja kannet saatu.

11 kommenttia

 1. Oi, onpa kauniit säilytysrasiat! Ja, teillä niin siistit kaapit, kyllä tuolla kelpaa asustaa ja työskennellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin kauniit! Vieläpä käytännölliset ja helpottaa järjestyksen pitämistä. :)

   Poista
 2. Onpa hyvä järjestys teillä. Pitäisi itsekin siivota ja järjestellä keittiön kaapit... Olen siinä mielessä samanlainen kuin sinä, että haluan tavaroiden olevan paikoillaan. Siisteys on rentouttavaa, kaaos saa mielenkin kaaokseen ja stressiin. Mutta, mutta jos keittiön kaapit ovat kiinni, pieni sekamelska ei näy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, onneksi kaapeissa on ovet! :D Tykkään kuitenkin siivota kaapitkin muutaman kerran vuodessa, että järjestys säilyy ja verenpaine ei nouse hukassa olevia tavaroita etsiessä. :D

   Poista
 3. Näyttää tosi käytännölliseltä ja kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä laatikot on kyllä tosi hyviä! Kehtaa pitää esillä. :)

   Poista
 4. Mä nyt siis niin tarvitsen noita laatikoita, jos mauste/kuiva-ainekaapin saa tohon uskoon! Kätevää ja siistiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sun täytyy lähteä kaupoille ja siivouspuuhiin. :) Pieni järjestely on kivaa ja varsinkin sen lopputuloksen näkeminen, parasta. :)

   Poista
 5. Minusta sinun kaappisi oli ennestäänkin ihan siistin oloinen. Tietty nuo uudet laatikostot mahdollistavat sen, että laatikon sisältämät tavarat saa nostetuksi pöydälle, ettei kaapissa tarvitse penkoa.

  Jos kaikkien tavaroiden pitää aina olla viivasuorassa ja täydellisyyttä hipovasti paikallaan, niin eihän se mitään elämistä ole. Näyttää siltä, että kukaan ei asu talossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täällä ihan mahdoton kaaos ollut, mutta eipä noista kaapeista oikein mitään saanut ulos purkamatta koko sisältöä. Nyt tavarat on helppo nostaa laatikoissa ulos. :)

   Olen samaa mieltä. Pienet elämisen jäljet saa näkyä. Meillä on esim. leluja aina siellä täällä tytön leikkien jäljiltä. Liian suurta kaaosta en kuitenkaan kestä. Harmittaa, jos tavaroita joutuu etsimään. On kivempi, kun kaikelle on paikkansa.

   Poista
 6. Tosi kätevän näköisiä laatikoita. Malliltaan hyviä. Siistit ovat kaappisi.

  VastaaPoista