Hortensia ja riisiposliinia

Tänään sunnuntaina aamupäivä on vietetty poikkeuksellisesti hieman siivoten ja valmistellen tarjottavia. Kotimme täyttyy kohta ystävistäni. On niin mukavaa nähdä heitä! Välillä tuo siivoaminen on kyllä turhauttavaa taaperon kanssa, kun jonkun paikan saa järjestelyä, on se hetken päästä taas räjäytetty. :D Mutta se on sitä elämää, ja mukavaa sellaista. :)


Nostin olohuoneen pöytää koristamaan upean hortensian. Käväisin eilen Supermessuilla ja tämä muhkea kaunotar tarttui sieltä mukaan Puketin osastolta. Arvoin jaloleinikin ja 50 kappaleen!!! tulppaanikimpun väliltä, mutta lopulta tämä vei voiton.Hyllyltä taas löytyy uusin kirppislöytöni. Löysin neljällä eurolla SPR:n Kontista tällaisen riisiposliinisen tuikun. Sen on suunnitellut Arabialle Richard Lindh 1986. Se sopiikin hyvin tuohon saman herran suunnitteleman ruukun viereen. :)

Mukavaa sunnuntaita! :)

6 kommenttia

 1. Kaunis kokonaisuus tuo teidän ruokailutila. Ihanaa iltaa ystävien seurassa!

  VastaaPoista
 2. Tykkään myös tosi paljon tuosta teidän ruokailutilasta. Pocket-hyllyt, lokki valaisin, pöytä, hortensia, värit... ♥ ♥

  VastaaPoista
 3. Loistava löytö tuo riisiposliininen tuikkukuppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli! Vaikka tälle ei varsinaisesti ollutkaan tarvetta, niin kyllä sitä mielellään näin kauniin esineen kotiinsa ottaa. :)

   Poista