Minimalistisesti kohti pääsiäistä

Nyt mennään jo pitkällä pääsiäisviikkoa, mutta se ei juurikaan näy meillä. En ole koskaan koristellut pääsiäistä kotiin kovin paljoa tai sitä sen erityisemmin juhlinut. Tänä vuonna laitoimme sentään ohraruohoa ja viime viikolla keräsimme kimpun pajunoksia.


Meidän perheessä viime päivät ovat menneet vuoron perään sairastaessa, joten isoja suunnitelmia tulevalle pitkälle viikonlopulle ei ole. Yksi päivälliskutsu on sentään merkattu kalenteriin, mutta luulen, että muuten huilataan viimeisetkin tautien rippeet pois kotona.Tänään olen taas vähän imuroinut (jotenkin tuntuu, että tuo imuri on jo kasvanut käteen kiinni), järjestellyt ja ottanut kasan kuvia. Joten mikäli saan postaukset aikaiseksi, niin pääsiäiseksi olisi tiedossa kivaa luettavaa täällä blogissa. :)

Mukavaa viikon jatkoa!

9 kommenttia

 1. Minimalistisesti täälläkin on pääsiäinen kotiutunut. Kultamunat ovat kulhossaan ja ohra on kasvamassa. Muuten mennään aika samoilla. :)
  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vähemmän on enemmän. Mukavaa pääsiäistä sinnekin! :)

   Poista
 2. Ei kai se pääsiäinen muuta tarvitsekaan, sopivan simppeliä.:) Mistä simmosia käteen kiinnittyviä imureita saa? Meidän imuri on hyvin luotaantyöntävä.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, simppelillä linjalla mennään. :) No täältä löytyisi ainakin yksi sellainen imuri. Tosin en pysty lähettään sinne, kun tuo on kasvanut lopullisesti tähän käteen kiinni ja pakottaa imuroimaan koko ajan kevään tuomaan roskaa ja kissankarvoja lattioilta. :D

   Poista
 3. Samaa kysyn kuin Jonna? Minäkin haluan tuollaisen imurin :D Rentouttavaa pääsiäistä teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täällä olisi yksi. :D Mukavaa pääsiäistä sinnekin! :)

   Poista
 4. Mulla on vielä siivous tekemättä ja pääsiäinen ei näy laisinkaan kotona, mutta ehkä pikku hiljaa..Rentouttavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä vielä ehtii. Ja jos ei ehdi, niin haittaako sekään. Kyllä nämä juhlapyhät tulee ilman isompaa hössöttämistäkin. :)

   Poista
 5. Kaunista! Olen hyvinkin samoilla linjoilla kanssasi koristeiden suhteen Pääsiäisenä, vähemmän on enemmän! Ruokapöytä saa hieman väriä kattauksen ja kukkien muodossa, mutta muuten mennään hyvin pienillä koristeilla. Toki silloin, kun pikkuväki saapuu, saa mummis_house hieman enemmän koristeita, juurikin heidän tekemiään. Rauhallista Pääsiäisen aikaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista