Pienen Muumi-fanin huoneessa
Kaksivuotias tyttömme rakastaa yli kaiken Muumeja. Se on ihan hyvä juttu, kun tuossa pihassakin nököttää Muumitalo. Ei mennyt sen rakentaminen hukkaan. ;) Äitikään ei pistä pahitteeksi tätä fanitusta. Muumit ovat omasta lapsuudestanikin tuttuja. Muumitarinoissa vallitsee lämmin ja lempeä tunnelma ja niissä harvoin tapahtuu mitään pahaa. Mörkökään ei pelota tuota tyttöä, vaan myös kummitustarinat ovat tämän hetken lemppareita.Tytön kummisetä muisti häntä jouluna parilla Muumi-taululla. Tämän jälkeen joukkoon on liittynyt pari lisää. En tiedä, tuleeko tätä sarjaa kerättyä täyteen, mutta ehkä pari Muumilaakson asukkia olisi vielä mukava saada seinälle.

10 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää! Tykkään hurjasti tuosta tapetista ja olen miettinyt vähän samantyyppistä meidän yläkerran lastenhuoneeseen. Muumit ovat ihania ja fanitan niitä itsekin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä on kaunis tapetti. Huone oli ennen meidän vanhempien makuuhuone, mutta tuo tapetti sopii oikein hyvin suloisen tytön huoneeseen.

   Poista
 2. Suloisen kaunis huone. Ne muumit ovat jossakin iässä in-juttuja.
  Meilläkin 4v. pojalla (lastenlapsi) oli muumi sitten tuli Peppi. Sitä näyteltiin tarhassa sekä kotona.
  Voimaa oli kuin Pepillä. Nyt alkaa taas ihan joku muu vaihe olla päällä. äkkiä ne muuttuvat iän mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Totta, äkkiä kiinnostuksen kohteet muuttuu. Täällä tykätään myös Ryhmä Hausta.

   Poista
 3. Voi että miten suloinen huone :) Muumit olivat lapsuudessa ihan ehdoton lemppari, saa nähdä mitä poika niistä tykkää kun kasvaa isommaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sama täällä. Niitä tuli katsottua telkkarista ja luettua sarjakuvia.

   Poista