Jos yksi vielä

Vähitellen ajatukset alkaa siirtyä puutarhan kasvien pariin, mutta sisällekin on löytänyt yksi uusi tulokas. Jotenkin jo ajattelin, että meidän viherkasvit voisi olla tässä, mutta kummasti ne myymälät vetää puoleensa. Tällä kertaa sieltä lähti mukaan erittäin komealehtinen yksilö.Tämän kasvin ruukussa luki silkkimaija (Calathea Orbifolia). Tämä kaunotar nauttii tasaisesta kosteudesta, mutta ei välitä liiasta auringonvalosta. Jätin sen nyt tuohon keittiön lipaston päälle muistuttamaan olemassa olostaan, että muistan vielä istuttaa sen parempaan ruukkuun ja kastella. Saa nähdä, onko tämä aurinkoinen ja lämmin keittiö paras paikka sille.
Aurinkoa ja jopa vähän kesäisiäkin lämpöasteita on luvassa parille seuraavalle päivälle. Mikäli tuntuu siltä, että kaipaisit viikonlopulle mukavaa pientä kevätretkeä, niin kutsu ystävä tai perhe mukaan ja hurauttakaa lauantaina Padasjoen Auttoisiin Suvimarja Lifestyle Puodin 5-vuotissynttäreille. Siellä on tiedossa mukavaa ohjelmaa. Sinne suuntaan minäkin. :)

Aurinkoista loppuviikkoa! :)

4 kommenttia

 1. Voiko viherkasveja ikinä olla liikaa. Väillä tulee sellainen tunne, ettei meille mahdu enää yhtään, kuitenkin aina vaan mahtuu. Tuovat kodikkuutta. Kaunis koti teillä. Ihailen noita vanhoja ovia. Ei vedä vertoja uusille välioville. Mukavaa viikonloppua sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, tuovat juurikin sitä kodikkuutta. :) Täälläkin tykätään täysillä vanhoista ovista. Ihana yksityiskohta. Kiitos samoin! :)

   Poista
 2. Kiitti kivasta viikonlopusta. Ja sama juttu täällä, viherkasvit nyt jostakin syystä taas "koukuttaa." :)


  - Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Oli oikein mukava tavata ja tutustua. Toivottavasti nähdään pian uudestaan. :)

   Poista