Kesän ykkösretkikohde: Suvimarja Lifestyle Puoti

Esittelin teille eilen aivan ihanan kesäidyllin ja rintamamiestalon Padasjoelta, Ainonrannan, jossa saimme viettää iltaa ja yöpyä tyttöporukalla. Reissun päätarkoitus oli kuitenkin vierailla Suvimarja Lifestyle Puodissa, joka vietti 5-vuotissynttäreitä. Päivä piti sisällään mukavaa ohjelmaa ja herkkuja.Puodissa pääsimme ihastelemaan mm. sisustustuotteita, vaatteita ja koruja. Tämän lisäksi siellä tehtiin ilmaisia pikakampauksia, meikkejä ja lakattiin kynsiä. Yhdessä kuvassa ihana, kaunis Laura onkin juuri meikattavana. Kahvila tarjoili herkkuja ja Konsta Hietanen esiintyi auringonpaisteessa terassilla.


Sisustusmyymälän yläkerrassa on Keinuhongan tilan Lähiruokapuoti. Todellinen herkkukauppa! Mukaani lähti Ainonrannassa maistamaani Sonni-olutta ja Keinuhongan tilan mysliä. Suosittelen! Kun nälkä yllätti, pääsimme herkuttelemaan muhkeilla ja herkullisilla sonniburgereilla.
Suvimarja Lifestyle Puoti on mielestäni enemmän kuin pelkkä kauppa. Se on elämys. Tuotteet on laitettu todella kauniisti esille ja taas minulla oli vaikeuksia karsia kuvia, kun siellä oli niin paljon kaunista katseltavaa ja kuvattavaa. Tänne suuntaan ehdottomasti vielä uudestaan kesällä pienelle kesäretkelle!

Tämä viikonloppu oli täydellinen katkos normaaliin arkeen. Ihan kuin pieni loma. Nyt arki maistuu taas ja maanantaikaan ei ole ollut niin ankea kuin normaalisti.

Lopuksi haluan kiittää vielä kerran emäntäämme Suvia ja seuraavia blogisiskoja mukavasta päivästä:
Keinuhongantie 54
17610 Auttoinen (Padasjoki)
Kesäkaudella 1.6.-31.8. avoinna joka päivä

4 kommenttia

 1. Näyttää todella kivalta paikalta. Täytyypä painaa tämä mieleen, jos vaikka satumme liikkumaan sillä suunnalla kesän aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä paikka kannattaa laittaa muistiin. Ihana kohde pienelle kesäretkelle. :)

   Poista
 2. Ihastuttava putiikki ja mukava viikonloppu teillä ollut bloggaajien kesken!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosi kauniisti somistettu putiikki! Ja kyllä, meillä oli tosi mukava viikonloppu. :)

   Poista