Kevät on täällä!

Vappu alkaa olla pulkassa ja siitä tuli oikein kiva. Vappuaatonaaton lumiyllätyskin on enää muisto vain ja tänään saatiin nauttia oikein keväisestä ja aurinkoisesta päivästä. Tuntuu siltä, että tämän päivän aikana kevät on tehnyt tuloaan kohisten! Tekisi mieli kiivetä tuonne Muumitalon toiseen kerrokseen, avata Muumipeikon ikkuna ja huutaa: "Kevät! Kevät on täällä!" :DMeidän vappu meni perheen parissa. Tuli syötyä ja paljon. Simaakin sain, kun äitini oli ostanut sitä torilta. Tänään olisi tehnyt mieli lähteä kauniissa säässä Kosken rantaan katsomaan vappuhulinoita ja vähän muistelemaan vanhoja, mutta päädyimmekin tekemään vähän puutarhahommia ja grillaamaan kevään ensimmäiset makkarat.

Toukokuu, kiitos kun tulit.

Aurinkoista iltaa! :)

10 kommenttia

 1. Ihanan keväinen ilma tänään, toivottavasti vaan paranee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan toivotaan! Tätä aurinkoa onkin jo odotettu. :)

   Poista
 2. Juu, ihanaa kun kevät tulee. Minäkin sain vapun kunniaksi viimeiset jouluvalot pihasyreenistä pois 😂 Teillä on kyllä siellä kevät paljon pitemmällä, kuin meillä. Mahtaisi vieläkin narsissit paleltua ulkona, ainakin jos yöksi jättäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siellä ollaan oltu ahkeria! Meillä on vielä jouluvalot paikallaan, hups. :D

   Poista
 3. Ihanan keväistä ollut tosiaan sen lumimyräkän jälkeen. Eilen tuli auringossa oikein hiki ja hilluttiinkin koko iltapäivä pihalla nautiskellen kauniista kelistä. Ensimmmäisen kerran uskalsi olla pihalla ilman takkia. :)

  VastaaPoista
 4. Täälläkin on oltu melko tohkeissaan, kun kevät tuntuu vihdoin alkaneen. Ihanaa!!!

  VastaaPoista
 5. Nyt vihdoin tuntuu keväältä täälläkin, toivottavasti ilmat nyt vihdoin oikeasti lämpenevät pysyvästi!

  VastaaPoista