Maljakko vuodessa

Täytin eilen vuosia. Viime vuonna tuli täysi kymmen täyteen, joten tänä vuonna en ajatellut juhlistaa sen paremmin. Lähin perhe kutsui kuitenkin itse itsensä meille eilen kahville. Oli ihan mukavat tällaiset ex tempore-kahvittelut. Ei tarvinnut etukäteen stressata tarjoiluista ja mentiin siitä missä aitaa ei ole. ;)Vaikka aina sanon, että en tarvitse mitään lahjoja, niin aina tuo perhe on eri mieltä. Todella mieluisia sellaisia tuli tänäkin vuonna. Appivanhemmat tulivat Marimekon kassin kanssa. Siitä jo tiesin, että nyt on mennyt lahjavalinta nappiin. Siitä liikkeestä kun voisin kotiuttaa lähes kaiken. Rakastan Marimekon rohkeita ja värikkäitä kuoseja sekä muita sisustustavaroita.Paketista paljastui ihana Flower-maljakko kevään uutusvärissä. Viime vuonna sain saman maljakon lahjaksi, mutta hennon vaaleanpunaisena. Se on ollut mieleinen ja on aina esillä, vaikka siinä ei olekaan kukkia. Se on kaunis kuin koru sellaisenaan. Ihastuin siis tähän lahjaan heti! Maljakko sai koristuksekseen vielä leinikin ja eukalyptuksen oksan.Vuodet vierii, maljakkokokoelma kasvaa, mutta koti pysyy samana. Olenkin miettinyt, joko teitä kyllästyttää? Kun postasin ihanasta Ainonrannasta, se postaus sai ison suosion. Hetkeen ei ole blogissani ollut niin suuren suurta liikennettä! Tästä heräsikin ajatus, että taitaa nämä kotinurkat olla jo niin nähty. Aina ei voi kuitenkaan pistää kaikkea uusiksi. Se ei ole taloudellisesti mahdollista, eikä ekologisesti järkevää. Eikä itselläni ole edes kiinnostusta moiseen. Joten olisiko teillä toiveita postausten suhteen? Millaisia postauksia mieluiten luette, kun ei ole erityistä näytettävää ja kerrottavaa?

Mukavaa iltaa! :)

10 kommenttia

 1. Onnea tätäkin kautta <3 Tuo maljakko on niin kaunis ja olisi minullekin erittäin mieluinen! Minua ei kyllästytä ollenkaan sinun postauksesi, joten en osaa sanoa mitä toivoisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mukava kuulla, että tykkäät blogistani näin. :)

   Poista
 2. Onnea!♡ Nuo maljakot ovat niin kauniita, ihan jo ilman ainuttakaan kukkasta.
  Ei kai kenelläkään voi jatkuvasti olla tarjolla mullistavia muutoksia postausten suhteen. Kai ne normista poikkevat kirjoitukset vaan saa enemmän huomiota. Itse tykkään kyllä aika arjen makuisista ja "tavallisista" postauksista.:)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut syntymäpäiväsi johdosta! <3 Ja, kaunis maljakko!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut! :) Tokihan se tulisi kalliiksikin isommasti blogin vuoksi päivitellä sisustusta, se kun on tällä hetkellä pääroolissa. Mutta jos vaikka puutarhakurkistuksia? Löytyykö viherpeukaloa? Olen tykännyt kovasti myös niistä tee-se-itse -osioista, joissa on tehty joululahjoja yms. sekä mökkijutuista. Ja eihän kotinurkilta välttämättä tarvitse kauas ja kalliisti lähteä, ihan jo pyörälläkin pääsee moneen paikkaan, jotka on ihan uusia meille lukijoille! (Ja kyllähän tuota kotimaisen designin määrää katselee lähes loputtomiin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tässäpä tuli paljon hyviä ideoita, täytyy laittaa muistiin. Puutarhapostauksia on takuulla tulossa. Puutarhanhoito on lempparijuttujani. :)

   Poista