Puutarhasta maljakkoon

Joskus on sellaisia päiviä, kun mikään ei ota onnistuakseen. Tuntuu siltä, että näitä päiviä on viime aikoina ollut useammin. Kuten taas tänäänkin. Silloin on parempi unohtaa koko juttu. Hakea jotain kaunista maljakkoon, syödä jäätelöä suoraan paketista ja katsella elämää linssin läpi.


Tällä kertaa hain omasta puutarhasta syreenin oksan ja kaivoin Aalto-maljakon esille. Välillä yksinkertainen on kaunista. Mukavaa, kun nyt on alkamassa aika, kun maljakon täytteet voi hakea helposti ja ilmaiseksi suoraan omasta pihasta.Kylmää ja sateista päivää pelastamaan tuli myös ihana ilta-aurinko. Tykkään siitä, kun aurinko tekee kauniita valoja ja varjoja olohuoneeseemme iltaisin. Kun syksyisin tärkeä tunnelman luoja on kynttilät ja takkatuli, niin näin alkukesästä se on tämä aurinko.

Mukavaa iltaa!

10 kommenttia

 1. Kylmää on meilläkin. Onpa toi syreenioksa kaunis, en oo edes tajunnut katsoa omaa syreeniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kaunis, mutta aika haastava saada kestämään maljakossa.

   Poista
 2. Täällä on vähän samanlainen fiilis, mikään ei mene niin kuin suunnittelee. Onneksi on kukat, aurinko ja jäätelö, ihanaa iltaa sinne ja toivotaan, että huomenna taas on parempi päivä <3

  VastaaPoista
 3. Tämä pihasta maljakkoon vaiheen pitäisin mieluusti ihan ympäri vuoden! Täälläkin alkoi aamu eilen väärällä jalalla kampeamisella, mutta kun vetäsi yökkärin päälle takin ja saappaat, painui pihalle hakemaan kukkia, niin johan mieli piristyi.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mutta onneksi talvella on kaupan neilikat ja tulppaanit. :)

   Poista
 4. Moikka! Kauniin värinen tuo ruokapöydän takana oleva seinä. Mikähän sen sävy on?

  VastaaPoista
 5. Kaunis oksa ja jo vihreä värinä piristää mukavasti kotona!

  VastaaPoista