Muutosten tuulia

Huono bloggari ilmoittautuu! Päivät menee niin hurjaa vauhtia kesäpuuhissa, että olen viime viikkojen aikana ehtinyt blogin pariin normaalia harvemmin. Toisaalta se ei kai ole huono juttu, kun on tullut vietettyä paljon aikaa ulkona ja normaalia vähemmän somessa. Niinhän sen kesällä kuuluukin mennä!


Suurimman osan vapaa-ajastani on haukannut edelleen meidän mökkiprojekti. Olemme siistineet mökin puutarhaa ja kohta kaikki alkaa olla valmista kaivinkoneen vierailua varten. Useasti nämä meidän suunnitelmat tuppaa paisumaan ja niin taisi käydä tälläkin kertaa. Pienen siistimisen sijaan ajattelimme tehdä homman huolella. Tavoitteena olisi saada kynnöspeltoa muistuttava, vaikeasti hoidettava nurmikko tasaisemmaksi ja siistimmäksi sekä myös vähentää nurmikkoalueita. Toinen iso tavoite on saada ranta vielä hieman lapsiystävällisemmäksi. Kolmanneksi parannamme mökin kulkuväyliä. Tämä kaikki tietenkin luontoa ja mökkifiilistä kunnioittaen. Kerron näistä sitten lisää, kun on enemmän näytettävää.


Muutoksen tuulet puhaltavat muuallakin kuin mökillä. Erosin omasta päätöksestäni Suomela.fi-blogiyhteisöstä kuukausi sitten. Nyt bloggailen taas itsenäisesti ja se tuntuu oikein hyvältä, vaikka en toki sulje pois portaalibloggaamista tulevaisuudessa. Isoja muutoksia on tulossa myös omaan elämään. Kävin tänään kirjoittamassa nimet papereihin ja syksyllä on edessä uudet kuviot työasioissa. Kyllä sitä onkin odotettu! :)

Yritän palata taas pian blogin pariin. Ainakin mökkiasioista ja kesäkukista olisi asiaa. Eiköhän sitä jotain pientä kerrottavaa myös kodinkin sisustamisen suhteen ole, vaikka kesä onkin toki hieman normaalia hiljaisempaa sillä saralla. Palataan siis!

19 kommenttia

 1. Voi miten kivoja uutisia töiden saralta! Itselläkin on kesäkuu hujahtanut enemmän ulkopuuhissa kuin läppärin äärellä. Mutta kuten kirjoititkin, niin sen kuuluu mennäkkin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olen niin innoissani! :) Niinhän se on, nautitaan nyt kesästä. :)

   Poista
 2. Onnea uudesta työpaikasta! Itse aloitin työt jo talvella ja voi sanoa että kiirettä pitelee, huhuh, sitten kun on lisäksi kesän aikana monta projektia kotona. Some on kyllä todentotta jäänyt vähälle mutta se ei kyllä haittaa :) Aurinkoista ja mukavaa kesää teille, nauttikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiirettä ja stressiä pelkään, mutta toivotaan, että uusi arki lähtee sujumaan mahdollisimman mutkattomasti. Aurinkoista kesää teillekin! :)

   Poista
 3. odotan jännityksellä uudesta työpaikasta. Kesä on niin nopsaan menevä, pihalla ja nyt sinä mökillä touhuat, kaikkeen pitäisi ehtiä.
  Hyvä kun jatkat kirjoittamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä riittää tekemistä. On puutarhatyöt, nyt myös mökkikin. Kesä on vieläpä hyvää aikaa pikku remonteille. Mutta tehdään mitä ehditään ja yritetään nauttia auringosta välillä. :)

   Poista
 4. Onnea uudesta työpaikasta! Kuulostaa hyviltä nuo mökkisuunnitelmat, mutta varmasti vievät myös aikaa, tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, mökin kanssa yritetään malttaa edetä maltilla. Kaikkea ei voi, eikä ehkä kannatakaan, tehdä yhdessä kesässä. :)

   Poista
 5. Ihanaa; odotus palkittiin! Toivon jo nyt reilusti tarmoa uuteen elämäntilanteeseen! Uusi työ tuo varmasti sopivasti säpinää ja innostusta; ainakin minulla niin kävi. Ja mahtavaa, että voit nyt kesän viettää rennolla mielellä 😊 Ihanaa kesää ja mukavia hetkiä mökkipihan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä on niin toivottu juttu ja olen super innoissani. Uuteen arkeen tottuminen vie varmasti aikaa ja energiaa, mutta toivottavasti kaikki sujuisi mahdollisimman helpolla. Kiitos samoin teille! :)

   Poista
 6. Onnea kaikkeen uuteen!
  Kivoja pihasuunnitelmia teillä. Odotan jatkoa mielenkiinnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Varmaan tässä viikon tai parin sisään pääsen näyttämään mökkipihan uutta tilannetta. Juhannukseksi olisi mukava saada piha edes jonkinlaiseen käyttökuntoon, vaikka toki uuden nurmikon kasvua jne. saadaan odotella vielä pitkään. :)

   Poista
 7. Muutokset ovat yleensä hyvästä ja lataa kivaa energiaa - jopa ne vähemmän kivat muutokset aikanaan. Päivääkään en oo katunu vakityöstä irtisanoutumista vaikka ansiot ovat epävarmat ja oman työn takana, mutta henkinen puoli on kepeä! Onnea uusiin tuuliin!

  VastaaPoista