Hehkua hämärään

 Yhteistyössä: Sessak

Sateisten päivien myötä sisällä on ollut iltaisin aika hämärää, vaikka näin heinäkuun puolessa välissä aurinko laskeekin vasta hyvin myöhään. Silloin tekee mieli laittaa valot päälle. Tykkään kuitenkin pitää iltaisin vähän hillitympää ja tunnelmallisempaa valaistusta, johon kynttilöiden lisäksi sopii loistavasti pöytävalaisimet.Valaisimieni kokoelma kasvoi yhdellä upealla yksilöllä, kun sain tämän Hehku-valaisimen* Sessakilta. Sessak on valaisimiin erikoistunut porvoolainen perheyritys, jolla on alalta jo yli kolmen vuosikymmenen kokemus. Tämän Hehku-valaisimen on suunnitellut henlsinkiläinen muotoilija Matti Syrjälä. Hehku on näyttävä, moderni pöytävalaisin, joka luo tilaan kauniin sisustuksellisen valon. Hehku on ajattoman kaunis ja istuu hyvin myös tällaiseen vanhoilla tavaroilla sisustettuun ympäristöön.


Hehkussa on mattavalkoinen kupu, jonka ansiosta valo on tunnelmallisen pehmeää. Valaisimen runko on valkoista marmoria. Itse en ole niin kova marmorin ystävä, mutta tässä valaisimessa se näyttää todella hyvältä! Musta-valkoinen tekstiilipäällystetty johto on hauska, persoonallinen lisä valaisimeen.

Mikäli ihastuit tähän valaisimeen yhtä paljon kuin minäkin, niin kannattaa seurailla blogini Instagram-profiilia (@pilviraitti) ahkerasti. Sinne on tulossa pian oikein mahtava arvonta.

Tunnelmallista iltaa!

*Hehku-valaisin saatu.

4 kommenttia

 1. Totta, tunnelmointi kesäisinkin on ihanaa ja pöytälamput ovat täälläkin suosiossa.
  Kaunis lamppu ja sopii mainiosti teille!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis valaisin ja näyttää kivalta tuon liinavaatekaapin parina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Samaa mieltä. Valaisin ja kaappi on yhtäaikaa jotenkin odottamaton, mutta silti niin täydellinen yhdistelmä. :)

   Poista