Jotain uutta mökille

Meidän mökin sisustus koostuu pääosin kaikesta vanhasta. Mökillä oli ennestään paljon kivoja vanhoja huonekaluja. Tämän lisäksi olen tuonut paljon tekstiilejä kotoa, ostanut pikkurahalla kirppiksiltä ja saanut muilta. Mökki on tarkoitus laittaa sisätiloiltaan meidän näköiseksi ja hieman päivittää sitä 80-luvulta tähän päivään. Kaikki on tarkoitus tehdä tällä erää pikkurahalla. Isompien muutosten aika on myöhemmin.Jotain ihan uuttakin on tullut myös hankittua. Olen poistanut seiniltä paljon tauluja (=kehystettyjä lehtikuvia) ja 80-90-luvun seinävaatteita. Nyt seinät ovat kovin tyhjät ja taulujen kohdalle jäi vaaleammat alueet, kun puu on tummunut vuosien saatossa niiden ympäriltä. Jotta yleisilme ei olisi liian kolkko ja saisin häivytettyä näitä taulujen paikkoja, tilasin Saanalta ja Ollilta pari julistetta.Ihastuin etenkin tuohon mustavalkoiseen "Myrskyn jälkeen" julisteeseen. Uskon, että se tulee olemaan oikein raikas pari kellastuneiden mäntyseinien kanssa. Ostin myös alessa olleen "Elonkierto" ryijystä tehdyn julisteen. Se on kaunis, modernimpi versio perinteisestä seinävaatteesta. Näille julisteille on jo mietittynä paikat mökiltä. Tarkoitus olisi hankkia vielä joku kolmaskin. Odotan innolla, että pääsen ripustuspuuhiin. Sitten alkaakin mökkitupa olla esittelykunnossa. :)

Leppoisaa sunnuntaita!

6 kommenttia

 1. Tosi kauniita julisteita ja sopivat varmasti loistavasti teidän mökille. En malta odottaa, että näen kuvia teidän uudistuneesta mökistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään kävimme pikaisesti mökillä ja kamerakin oli matkassa. Joten pian tulee kuvia! :)

   Poista
 2. Oi, kauniit julisteet. Tuo "Myrskyn jälkeen" erityisesti miellyttää minua. Kiitos vinkistä, täytyykin tutustua valikoimaan paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutustu ihmeessä! Saanalta ja Ollilta löytyy julisteiden lisäksi kaikkea muutakin ihanaa kotiin. :)

   Poista
 3. Kivat julisteet. Eipä ole tullut mieleeni, että tosiaan ryijy voisi olla julisteenakin. Sopisi allergisillekin paremmin. Jään odottelemaan mökkikuvia.

  VastaaPoista