Kaisla

Siitä on jo pitkä aika, kun kirjoittelin tänne blogiin, kuinka olisi mukavaa saada olohuoneeseen uudet verhot. Sillä hetkellä etsinnät eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta. Pidin Vallilan retroverhoista todella paljon ja oli vaikeaa löytää niille korvaajia. Toki ne vanhatkin olisivat menneet, mutta kaipasin välillä vaihtelua.Jossain välissä löysin Vallilan Kaisla-verhot. Marjatta Metsovaara on suunnitellut tämän voimakkaan ja näyttävän kuosin vuosikymmeniä sitten ja nyt se on otettu uustuotantoon. En kuitenkaan tehnyt verhohankintaa samalta istumalta, vaan jätin ajatuksen hautumaan. Pari päivää sitten huomasin Vallilalla olevan mukavan kesäalen, niin verhot muistuivat taas mieleen. Tällä kertaa klikkailin ne ostoskoriin.Nyt verhot koristavat jo meidän olohuoneen ikkunaa. Sateisen päivän puuhana ompelin ne samantien tänään postista haettuani. Verhojen yläreunassa oli perinteinen rypytysnauha. Koska meillä on verhotangot, niin tykkään käyttää mieluummin verhonauhaa, jossa on lenkit verhotangolle. Ratkoinkin siis rypytysnauhan pois ja ompelin verhonauhan tilalle.Mielestäni uudet verhot sopivat oikein kivasti olohuoneeseemme. Kaipasin sinne vähän lisää sinistä ja nyt sain sitä uusien verhojen muodossa. Sohvalla on vielä vanhat Marimekon sisustustyynyt, mutta mielestäni ne käyvät hyvin yhteen verhojen kanssa. Kaikissa näissä on voimakkaat ja värikkäät kuosit.


Vanhat verhot menivät hyvään talteen. Palautan ne ikkunaan, kun taas tuntuu siltä. Nyt on mukava nauttia olohuoneen uudesta raikkaasta ilmeestä. Aurinkokin näyttäytyi sateisen päivän päätteeksi. Ei yhtään hassumpaa nauttia illasta ihaillen uusia verhoja.

Mukavaa iltaa! :)

12 kommenttia

 1. Kauniit verhot, sopii hyvin lampun ja orvokin kanssa.
  Kannatti odottaa, siten sait halvemmalla.

  VastaaPoista
 2. Hyvä valinta ja harkinta-aika kannatti:) Ovat mielestäni niin rauhalliset, että erilaiset kirjavatkin sisustustyynyt sopivat niiden kanssa hyvin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ai vitsit et noi käy teille hyvin! Ihan nappivalinta!!

  VastaaPoista
 4. Ihan hitti noi verhot :) Sopii erittäin hyvin ja vihreä tyyny sohvalla luo kotoisaa tunnetta :) Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista