Kesä keittiössä

Parin viime vuoden aikana olen kokenut vähän ahdistusta meidän keittiön kanssa. Se ei ole ihan sellainen kuin nyt valitsisin, eikä täysin toimiva kaikilta osiltaan. Toiminnot ja kaapit olisi voinut ehkä sijoitella toisinkin. Tähän kuitenkin päädyimme sen hetken trendien mukaan ja budjetin sanelemana useampi vuosi sitten.
Vähitellen olen kuitenkin tykästynyt keittiöömme uudestaan. Se on omalla tavallaan persoonallinen ja sopii oikeastaan ihan kivasti kodin muuhun sisustukseen. Samat sävyt kun ovat vallalla muissakin huoneissa. Toimivuuttakin ollaan saatu parannettua vaihtamalla ruokapöytää ja sen paikkaa. Kokemuksen ja käytön myötä ne palaset loksahtelevat vähitellen paikoilleen.

Juuri tänään en kaipaa mitään muutosta keittiöön. Nautin siitä, kuinka valoa tulvii sisään kahdesta isosta ikkunasta ja puulattia hohtaa kauniin vaaleanharmaana. Ihastelen oman pihan pioneja Tapio Wirkkalan Niva-maljakossa ja annan katseen kiertään lukuisissa yksityiskohdissa. Otan omenan ystävän antamasta Karhulan narupurkista (kiitos J <3) ja istun alas. Nyt on hyvä.

P.S. Instagramissa @pilviraitti käynnistyi juuri huikea arvonta! Voit voittaa tämän ihanuuden itsellesi. :)

3 kommenttia

 1. Kivan näköinen teidän keittiö. Toi narupurkki on ihana.

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja viihtyisä keittiö teillä. Mutta, on totta että käytössä huomaa mikä olisi toimivampi järjestely.
  Nautitaan kesästä!

  VastaaPoista
 3. Oletpa saanut ihanan lahjan!♡ Näin jälkikäteen ajateltuna, olis ollu kannattavaa asua talossa vuosi tai pari, ennen kun alkaa remontoimaan. Meilläkin se olisi ollut ihan mahdollista. Saisi mietittyä rauhassa juurikin noita käytännöllisyys asioita ja talon fiilistä. Itselläkin on pieniä kriisejä mm. keittiöön liittyen.

  VastaaPoista