Vinstage - rakkaudesta vintageen

Yhteistyössä: Vinstage

Vintage ja menneet vuosikymmenet näkyvät meillä kotona monella tapaa. Ne näkyvät pelkästään jo puitteissa, kun talo on vuodelta 1959. Sen aikakauden ratkaisut ja tilanjako on vahvasti läsnä. Tämän lisäksi muistoja menneiltä vuosikymmeniltä tuo kaikki lukuisat kirppislöytöni sekä saadut ja perityt tavarat.Rakkauteni vintagea kohtaan syttyi, kun muutimme tähän taloon. Vähitellen aloin nähdä etenkin 50-60-lukujen huonekalujen ja esineiden kauneuden. Uudet esineet alkoivat vähitellen vaihtua kirppislöytöihin. Kaikki ei meilläkään sentään ole vanhaa, vaan olen yhdistellyt eri vuosikymmenten esineitä kotoisaksi ja kerrokselliseksi yhdistelmäksi.


Muutaman viikon kuluttua on mahdollisuus päästä tutustumaan vintageen paremmin, nähdä livenä lukuisten liikkeiden valikoimaa, koeistua nojatuolit ja nähdä valaisimet omin silmin, kun Tampereen Hiedanrannassa järjestetään la-su 12.-13.8.2017 klo 11-17 ensimmäinen Vinstage. Vinstage on kodinsisustamiseen erikoistunut tapahtuma, jossa vintagen, vanhan designin ja antiikin lisäksi tarjolla on ripaus uutta ja käsintehtyä. Minulla on ilo toimia tapahtuman yhteistyöbloggaajana.

Tapahtuman näyttämönä toimii Tampereen Hiedanrannan historiallinen teollisuusmiljöö (Lielahdenkatu 10-12). Sen industrial-henkinen kulttuuritila Kuivaamo tulee tarjoamaan 2000 m2:n verran näyttelytilaa ja lisää myyntipaikkoja löytyy tehdasalueen ympäristöstä. Tapahtumaan on vapaa pääsy! Tarkempaa tietoa ja näytteilleasettajat löydät tapahtuman nettisivuilta, Facebookista tai Instagramista (@vinstage.fi). Instagramissa ja Facebookissa on myös menossa mahtava Vinstagen kirja-arvonta. Käy osallistumassa! :)

3 kommenttia

 1. Kiitos osuvasta kirjoituksesta! Onkin kiva nähdä millaisia poimintoja itse löydät messuannin joukosta =)
  Tervetuloa kaikki mielenkiintoisesta sisustuksesta kiinnostuneet
  -Jaana & tiimi-
  P.s.löydätte pian lisää näytteilleasettajia ja kuvauksen ohjelmasta Vinstagen sivuilta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos osuvasta kirjoituksesta! Onkin kiva nähdä millaisia poimintoja itse löydät messuannin joukosta =)
  Tervetuloa kaikki mielenkiintoisesta sisustuksesta kiinnostuneet
  -Jaana & tiimi-
  P.s.löydätte pian lisää näytteilleasettajia ja kuvauksen ohjelmasta Vinstagen sivuilta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos itsellenne! On mukava olla mukana. :) Odotan mielenkiinnolla ohjelmaa ja tietenkin itse tapahtumaa. :)

  VastaaPoista