Muutokset mielessä

Omenat kypsyy ja koivuihin on ilmestynyt ensimmäiset keltaiset lehden. Aamuisin on jo niin viileää, että on ollut pakko heittää takki niskaan. Syksy on selvästi tulossa. Syksyn tullessa kotona tullaan viettämään yhä enemmän aikaa. Sen myötä ajatukset siirtyy helposti sisustukseen ja niihin ansioihin, jotka kotona kaipaisi muutosta.


Tällä hetkellä kaipaisin eniten muutosta meidän työ-/vierashuoneeseen. Se on muuten oikein kiva, mutta huonekalujen sijoittelu ei täysin toimi. Vaatekaappi on tällä hetkellä sijoitettu poikittain ikkunan edustalle. Se estää osittain valon kulun huoneeseen, jota tänne pohjoisen puolelle olevaan huoneeseen ei muutenkaan liikoja tule. Se ei visuaalisestikaan näytä kivalta. Sen takia tätä huoneen puolta ei ole blogiinkaan tullut juuri kuvailtua.

Olen pyöritellyt mielessäni vaihtoehtoja huonekalujen sijoitukselle ja luulen tulleeni hyvään ratkaisuun. Vielä täytyisi testata asiaa käytännössä. Se vaatisi toisen käsiparin suostuttelua avuksi, kun yksin painavat kaapit ja puusohva ei tuosta vain siirry. Lisäksi seinältä täytyisi irrottaa ja siirtää String-työpiste. Tämän myötä seinään jäisi reiät. Pystyisikö niiden kanssa elämään vai täytyisikö seinälle tehdä jotain...

Kyllä, selvästi syksy tulossa ja sisustusinto kasvamassa.

2 kommenttia

  1. Mäkin haluaisin eripaikkoihin huonekaluja. Mutta se tietäis lamppujen siirtoa, taulujen, kuvien..........siis ei onnistu mulla. Isännällä talliremontti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuossa huonekalujen siirtelyssä on hommaa. Joskus se vaatii jopa seinien laittamista uusiksi, jos seinillä olleet taulut ja huonekalut jättää rumia jälkiä. Toivottavasti saisit joskus apukäsiä omiin projekteihisi. :)

      Poista