Rento meininki

Vintissä olevassa makuuhuoneessa on se hyvä puoli, että yleensä arkena ei haittaa, jos aamukiireessä sänky jää petaamatta. Vietämme kuitenkin eniten aikaa alakerran olohuoneessa, jonne petaamaton sänky ei näy. Kun sänkyyn laittaa kauniit lakanat, niin petaamattona se ei häiritse silmää yleensä muutenkaan.


Välillä olen kuitenkin kaivannut päiväpeittoa. Välillä olisi kiva saada vintin aulassa oleva sänky vähän siistimmän näköiseksi - etenkin silloin, kun on vieraita. Päiväpeiton virkaa onkin toimittanut ihana Lapuan kankureiden Ruut-peite, mutta se peittää vain puolet sängystä.


Asia korjaantui, kun löysin alesta Familonin vohvelikuvioisen valkoisen päiväpeitteen. Se on sopivan rento, mutta tekee sängystä silti pedatun näköisen. Mustavalkoinen Ruut-peite sopii sen pariksi loistavasti. Hotellimaiset, viimeisen päälle asetellut petaukset eivät ole oma juttuni, joten tämä rento ja helppo petaus sopii hyvin meidän makuusoppeen ja vintin tunnelmaan.

Lopuksi haluaisin vielä muistuttaa, että viikonloppuna Tampereen Hiedanrannassa on kaikille vintagesta kiinnostuneille suunnattu tapahtuma eli Vinstage. Kirjoittelin tapahtumasta jonkin aikaa sitten ja postauksen voit käydä lukaisemassa vielä täällä. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Leppoisaa iltaa! :)

4 kommenttia

 1. Mä olen miettinyt kans, jos me nukuttais yläkerrassa, petaisinko sänkyä :) Kyllä siitä heti tulee siistimpi kun päiväpeitto on vedetty sänkyyn.
  Kiva toi peitto ja mustavalkoinen on piristys siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, päiväpeitto tekee siistimmän ilmeen. :)

   Poista
 2. Teillä on kyllä niin kaunis makuuhuone! Itse olen myös aika laiska petailija, onneksi meilläkin on makuuhuone yläkerrassa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, että muitakin laiskoja löytyy. :D

   Poista