Vinstage - vintage-tyylisen sisustamisen tapahtuma


Yhteistyössä: Vinstage

Kävin tänään aamupäivällä Tampereen Hiedanrannassa järjestetyssä vintagehenkisessä tapahtumassa - Vinstagessa. Miljöö ei ollut minulle ennestään tuttu, mutta se teki heti suuren vaikutuksen. Vanha "hylätty" sellutehdas värikkäineen katutaidemaalauksineen oli upea ilmestys. Sellutehtaan lopetettua rakennukset olivat jonkin aikaa tyhjillään, mutta nyt niitä on otettu uudelleen käyttöön tila kerrallaan. Ensimmäisiin kunnostettuihin tiloihin kuuluu industrial-henkinen kulttuuritila Kuivaamo, joka toimii tänä viikonloppuna Vinstagen näyttämönä.Itse tapahtuma ei jäänyt huikeiden puitteiden varjoon. Se tarjosi laajasti vintageherkkuja sekä myös uusia sisustustuotteita. Oli mukavaa päästä katsomaan saman katon alla omin silmin useiden vintageliikkeiden valikoimaa. Tulipa siinä koeistuttua yksi nojatuolikin, joka olisi voinut sopia meidän vintin työnalla olevaan oleskelutilaan. Paikalta ei tarvinnut poistua nälkäisenä, kun Bistro Pannu & Huone ja Katukeittiö Leidi tarjosivat herkkujaan. Ohjelmalavan edustalle saattoi istahtaa hetkiseksi huilaamaan ja seuraamaan mielenkiintoista ohjelmaa.
Jos et tänään ehtinyt poikkemaan paikalla, niin suosittelen lämpimästi käymään huomenna. Tapahtuma on avoinna vielä huomenna sunnuntaina 13.8. klo 11-17. Hyvät opasteet ohjaavat perille. Tarkempaa tietoa tapahtumasta löydät Vinstagen omilta nettisivuilta. Kiitokset järjestäjäporukalle hyvin järjestetystä tapahtumasta. Toivottavasti Vinstage on tullut jäädäkseen, koska tällaiselle tapahtumalle olisi ehdottomasti kysyntää Tampereella!

P.S. Vaikka nojatuoli jäikin ostamatta, niin tyhjin käsin en kotiutunut. Tästä lisää myöhemmin. :)

8 kommenttia

 1. Hauskan näköinen tapahtuma! Odotamme innolla raporttia löydöistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella mukava tapahtuma. Raporttia tulossa mahdollisimman pian. :)

   Poista
 2. Ihan huikee miljöö ja mitä ihania huonekaluja ja tavaroita!! 😍😍

  VastaaPoista
 3. Itse en pääse paikan päälle, mutta onneksi pääsee fiilistelemään tunnelmia näiden kuvien kautta. Joten kiitos kuvista. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kuvista, harmittaa kovasti, että en päässyt paikan päälle. Toivottavasti tästä tapahtumasta tosiaan tule jokavuotinen, näyttää niin upealta tapahtumalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi. :( Olisi ollut mukava moikata. Kävin vielä tänään uudestaan. :)

   Poista