Mansen blogikirppis 8.10.

Mansen blogikirppis järjestetään sunnuntaina 8.10. klo 11-14 jo neljännen kerran. Tapahtumapaikkana toimii edelliskerroilta tuttu upea Vooninki-sali Finlaysonin alueella osoitteessa Väinö Linnan aukio 13. Luvassa on taas mukava päivä - en malttaisi odottaa! Kirppiksellä on myymässä 21 bloggaria ja 9 yritystä. Myymässä on sisustus-, muoti-, lifestyle- ja perhebloggareita upeiden blogien takaa (katso vaikka nimet mainoksesta alta!). Myyntipöydistä voi siis löytää mm. sisustustavaroita ja vaatteita niin aikuisille kuin lapsillekin.

Minulla on ilo olla myymässä tänäkin vuonna. Olen jo aloittanut myyntitavaroiden katsomisen ja mukaani lähtee mm. astioita, sisustustyynynpäällisiä ja verhoja. Lisäksi pöydästäni saattaa löytyä jonkin verran vaatetta. Laitan vielä lähempänä tapahtumaan tänne vähän maistiaisia myytävistä tavaroista.

Kirppikselle mukaan kannattaa varata käteistä, mielellään myös kolikoita. Aiempina vuosina tapahtuma on ollut kovin suosittu, ja jonoa ja ruuhkaa on ollut ensimmäisen tunnin ajan. Tämän jälkeen on ollut rauhallisempaa, mutta myyntipöydissä on riittänyt löytöjä ihan tapahtuman loppuun asti.

Suosittu valokuvaaja Piritta Lipiäinen järjestää kirppiksellä minikuvauksen, mutta se oli niin suosittu, että valokuvausajat menivät ihan hetkessä. Toki vielä on mahdollista jäädä jonottamaan paikkaa. Lisätietoja löydät Pirittan Facebook-sivuilta.

Postaukset aiemmista tapahtumista löydät täältä:

Kannattaa tykätä tapahtuman Facebook-sivuista, niin pääset näkemään jo ennakkoon maistiaisia tulevasta. Tapahtumaan voit ilmoittautua mukaan tapahtumasivulla Facebookissa. Tervetuloa!

P.S. Sokos Tampere tarjoaa sadalle ensimmäiselle huiput goodie bagit! :)

2 kommenttia