Moon

Kyllä se vaan on hyväksyttävä, että on syksy ja hämärää! Otin juuri äsken nämä kuvat ja hommassa oli haastetta varsinkin näin pilvisenä sadepäivänä. Alkaa olla vuoden viimeisiä päiviä, kun kuvien ottaminen onnistuu kotona töiden jälkeen. Valoisa aika alkaa auttamatta käydä lyhyeksi.


Toisaalta syksyssä ja hämärässä on oma tunnelmansa ja antakoon sen näkyä nyt näissä kuvissa. En ole koskaan tykännyt syksystä, koska se tuo mieleen lähinnä sateet ja ytimiin asti pureutuvan kostean kylmyyden. Toisaalta taas se antaa luvan olla sisällä kotona ja käpertyä sohvan nurkkaan vauhdikkaan kesän jälkeen.
Olen alkanut kaivata syksyisiä elementtejä sisustukseen. Sisustustyynyt on vielä vaihtamatta, mutta toisaalta esimerkiksi tuo Marimekon Tiiliskivi sopii ihan joka vuodenaikaan. Sen pariksi sohvalla on nyt Adoran tyyny, jonka ostin tuliaisiksi Habitaresta. Siinä on hauska rouhea pinta ja aina ajankohtainen musta-valkoinen väritys.Sohvan edustalle komeilee myös uusi ihana samettirahi. Olen jo varmaan parin vuoden ajan haaveillut rahista. Ensiksi mielessä oli nahkainen. Jossain vaiheessa toive vaihtui jo rottinkiseksi, kunnes lopulta halusin ehdottomasti samettia. Kuin tilauksesta, yksi päivä silmiini osui Instagramin kuvavirrassa tämä uusi Hakolan Moon rahi* ja heti sillä hetkellä tiesin päätöksen olleen sinetöity. Värikäkään ei täytynyt miettiä pitkään - vihreä sen olla pitää.


Rahin valintaa helpotti myös se, että tämä rahi on valmistettu täysin kotimaisena käsityönä Pohjanmaalla. Mielelläni tuen suomalaista tuotantoa aina kuin mahdollista. Toinen ehdoton plussa on irroitettava päällinen. Lapsi- ja eläinperheessä tekstiilit ovat koetuksella, mutta tämä saa olla reilusti käytössä helppohoitosuutensa ansiosta.

Mukavaa syysiltaa!

*Rahista saatu alennusta.

14 kommenttia

 1. Upeat hankinnat, voisin ottaa molemmat myös meidän kotiin <3 Minusta näissä hämärissä kuvissa on upea tunnelma, syksyssä on aina jotakin todella maagista. Minä pidän syksystä ja ruskan väreistä, muttta kieltämättä märkyys ja pimeys vie usein syksystä fiiliksen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mielestäni myöskin tosi kivat ja meille sopivat hankinnat. Ehkä tämän syksyn tosiaan kestäisi, jos ei koko ajan olisi niin pimeää.

   Poista
 2. Hieno kokonaisuus tuo teidän olohuone. Uusi tyynyynpäällinen mätsää niin kauniisti tuon maton kanssa. Ja rahi ❤Itse olen kans ihan rakastunut samettiin. Ullakolla odottelis pientä korjaamista yksi rahi minkä haluisin päällystää sametilla, mut kaksi rahia olkkarissa olisi ehkä jo liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sametti on kyllä kaunista! Hauskaa, että se on taas tullut muotiin. :)

   Poista
 3. Kaunis tuo tyyny ja ihanan rouhean oloinen tosiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tässä tosiaan on ihanan rouhea pinta. Mielestäni tekstiileissä on tärkeää ulkonäön lisäksi se, miltä ne tuntuu. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Pimeys asettaa haasteita kuvaamiselle, mutta eiköhän sen kanssa pärjätä. Täytyy yrittää jatkossa ajoittaa kuvaushetket vapaapäiviin. :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää. Sekä rahi, että blogin uusi ilme. Itse asiassa tuijottelin jossain tuota samaa rahia. Nyt on vain niin, että olkkari on täynnä kaikenlaista kamaa, pitäisi karsia ja paljon. Rahi sopii teille kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kaunis! Sametti tuo mukavaa pehmeää tunnelmaa sisustukseen ja irroitettava ja pestävä päällinen on plussaa. :)

   Poista
 6. Kaunista! Tuo rahi on ihanan värinen, tykkään kovasti myös noista mustavalkoisista verhoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Olen nyt itsekin tyytyväinen olohuoneen sisustukseen. Täällä viihtyy hyvin. :)

   Poista