Työhuoneessa tapahtuu

Jonkin aikaa sitten kirjoitin, kuinka kaipaisin pientä muutosta työhuoneeseemme. Tuosta postauksesta ei mennyt pitkäkään aika, kun huonekalut vaihtoivat paikkoja. Tänään sitten uhmasin flunssaa, siivoilin ja järkkäilin huoneen kuvauskuntoon. Tällä kertaa muutos syntyi helpolla, kun isompia hankintoja ei tarvinnut tehdä.Isoin ongelma huoneessa oli hieman höpsösti sijoitettu vaatekaappi. Kun se ja String-työpöytäkokonaisuus vaihtoivat paikkaa, niin huoneen toiminnot järkevöityivät. Nyt sisälle tulee enemmän kaivattua valoa, kun vaatekaappi ei ole enää lähellä ikkunaa ja blogijuttuja on taas mukavampi naputella ikkunan vieressä luonnonvalosta nauttien.

Nyt toistaiseksi päätin jättää seinät maalaamatta, koska isoimmat reiät peittyivät jo viime talvena kirppikseltä ostamani tiikkikehyksisen Mäkisen kuvastimen peilin ja Vinstagesta ostamani Sokrun julisteen alle. Juliste jäikin nyt tänne alakertaan, vaikka suunnittelin sitä alunperin makuusoppeemme. Peili puolestaan on tärkeä lisä huoneeseen, jossa pukeudutaan. On mukavaa, että saimme sen vihdoin seinälle asti, kun sille järjestyi sopiva paikka huonekaluvalssin myötä. Vaikka niin tykkäänkin tuosta vihreästä (Tikkurila S451 Maja) seinästä, niin nyt kuuden vuoden katselun jälkeen kaipaisin vaihtelua. Samalla olisi mukava saada kliininen valkoinen peittoon, joten tulen luultavasti maalaamaan kaikki seinät jollain uudella sävyllä myöhemmin.Uusina juttuina huoneeseen tuli verhotanko ja verhot. Verhot ovat IKEA:n Aina-pellaverhot. Lisäksi huone täydentyi kunnon valaisimella, kun ostin ihanan ja klassisen Sessakin Rihla-valaisimen*. Vielä täytyy hankkia pieni lipasto tai senkki tuohon nukkekodin alle ja nykyisen laatikoston tilalle. Tekisi mieli sijoittaa Stringin kaappiin, mutta toisaalta joku edullinen vanha lipastokin olisi ihana. Harkitaan siis vaihtoehtoja rauhassa.

Habitaren lippuarvonta on myös nyt suoritettu arvontakoneen avustuksella ja voittajaksi valikoitui toisena kommentin jättänyt Pia. Joten tarkkailepa, Pia, sähköpostiasi! :)

Mukavaa viikonloppua!

*Valaisimesta saatu alennusta K-Rauta Otra Nekalasta.

7 kommenttia

 1. Huoh, harmi ettei seiniä voi siirrellä - me voisimme adoptoida tuon ihanan vihreän! Vaikka ymmärrän hyvin, että kuuden vuoden jälkeen vaihtelua jo kaipaakin. Kivan näköistä kaikin puolin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olisin voinut antaa sen teille. Meille kaivataan nyt jotain uutta. :)

   Poista
 2. Kauniilta näyttää ja huippua, että huoneeseen pääsee nyt enemmän valoa! Ihanaa sunnuntaita teille <3

  VastaaPoista
 3. Onpas vänkä tuo työpöydän tuoli, kun siinä on tuollaiset kunnon "pyllyntukijat" reunoissa! :)

  VastaaPoista