Uudistumisen aika

Syksy on uudistumisen aikaa. Silloin tekee mieli laittaa niin koti kuin vaatekaappikin uusiksi. Teki mieli myös uudistaa blogia. Blogini on aivan kohta kypsässä viiden vuoden iässä, niin senkin puolesta oli aika pyyhkiä pölyjä ja tuulettaa nurkkia.

Blogilleni uuden logon* taituroi Veli-Ville, joka työskentelee Vinstagen porukassa. Tätä tilaustyötä varten tuli mietittyä paljon sisustustyyliäni. Totesimme sen olevan skandinaavinen vintagetwistillä. Logosta halusin melko simppelin. Halusin, että se viittaisi jollain tavalla kotiimme, Pilviraittiin.


Mielestäni Veli-Ville ymmärsi hyvin, mitä toivoin ja teki mielestäni kauniin, raikkaan ja herkän logon blogilleni. Lopuksi siihen sipaistiin, kuin vesivärisiveltimellä, vielä hitusen lempiväriäni sinistä pilven reunoihin. En voisi olla tyytyväisempi!

Tämän lisäksi blogipohja koki raikastuksen, kun tein siihen isoja muutoksia. Mielestäni lopputulos on nyt selkeä ja tätä päivää - samalla kuitenkin blogini näköinen. Viisi vuotta on korkeahko ikä blogille, mutta uudistuksen myötä se ei tule kangistumaan kaavoihinsa, vaan jatkaa raikkain ideoin eteenpäin.

Pysykää matkassa! :)

*Logo saatu. Yhteistyö Vinstage/Graffa.

12 kommenttia

 1. Tosi kaunis ja onnistunut logo sekä muutenkin selkeä blogipohja. Onnea! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Netta! Olen itsekin tosi tyytyväinen. :) Pientä viilausta täytyy vielä tehdä pohjan suhteen, mutta lähellä valmista jo ollaan. :)

   Poista
 2. Kaunis logo ja blogipohjan muutos on myös kaunis sekä selkeä! Ja, onnea blogillesi!

  VastaaPoista
 3. Onnea 5-vuotiaalle! Ihanan raikas logo ja pohja <3

  VastaaPoista
 4. Ihana ja raikas uusi ilme, tykkään <3

  VastaaPoista
 5. Isot logot ja vaaleat blogipohjat taitavat olla tätä päivää. Minun silmääni häiritsee, kun tuoreimmasta postauksesta näkyy vain pari riviä. Pidän logoa siis liian korkeana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Tulen luultavasti vielä tekemään pientä hienosäätöä ulkoasuun. Täytyy katsoa tuota logonkin kokoa vielä uudestaan. Tosin laite ja näytön koko vaikuttaa paljon siihen, miltä sivu näyttää ja kuinka paljon tekstiä näkyy. Täytyy yrittää löytää joku keskitie tähän. :)

   Poista