Kirppis ja kohtaamisia Tampereella

Takana on aivan huikea ja ikimuistoinen viikonloppu! Se oli täynnä ystäviä, naurua, hyvää ruokaa ja kohtaamisia. Viikonloppu alkoi lauantaina iltapäivällä, kun saavuimme bloggariporukalla Tampereelle Finlaysonin vanhalle tehdasalueelle Vooninki-saliin. Laitoimme myyntipöytämme kuntoon ja jatkoimme viettämään iltaan Lillaniin.


Lillan Cafe & Butik sijaitsee Tampereen Viinikassa (Kurjentaival 35), jossa on paljon vanhoja tunnelmallisia puutaloja. Lillan onkin perustettu vanhaan hoivakotiin. Tällä hetkellä Lillan tarjoilee kahvilaherkkuja ja lounasta sekä sisustustuotteita pienessä putiikissaan. Joulukuussa valmistuu hotellin ensimmäiset huoneet ja samalla Tampere saa ensimmäisen boutique-hotellinsa, mahtavaa!

Lillanin yrittäjäpariskunta jäi mieleen etenkin sinnikkyydestään. Tie tähän päivää on ollut pitkä ja paikoin kivikkoinen, kun sopivan rakennuksen löytyminen ei ollutkaan niin helppoa. Lillanista jäi taas mieleen ihana tunnelma ja tyylikäs sisustus. Vanhoissa puutaloissa on vain sitä jotain! Meille tarjoiltiin kevyt kolmen ruokalajin illallinen, joka oli todella maistuva. Isäntä kertoi, että herkullinen tomaattikeitto oli valmistettu anopin reseptillä. Myös muut ruoat katosivat viimeistä murua myöden.

Illan aikana saimme tutustua myös Puuvillatehtaan tarinaan ja tuotteisiin. Kaikki lähti liikkeelle aikoinaan Heino-papan haaveesta perustaa "rättitehdas". Tällä hetkellä Puuvillatehtaan tuotteet valmistetaan Pohjois-Portugalissa heidän omalla tehtaallaan. Puuvillatehtaan valikoimiin kuuluu etenkin kylpytekstiileitä, muita sisustustuotteita ja vaatteita. Sain ilokseni teille jaettavaksi alennuskoodin puuvilla25, jolla saatte 25% alennusta ostoskorin loppusummasta aina lokakuun loppuun asti Puuvillatehtaan nettikaupassa. Kiitos kaikesta Lillanin väelle ja Puuvillatehtaan Jennille!


Mukavan illan jälkeen seuraavana aamuna vuorossa oli itse kirppis. Sää oli kurjan sateinen, mutta se ei tuntunut haittaavan kirppisväkeä. Jonoa oli jo tuntia ennen ovien avautumista ja kaikki olivat iloisella mielellä liikkeellä. Kauppa kävi hyvin. Oli todella mukavaa, kun osa teistä lukijoista tuli juttelemaan! Oli mahtavaa nähdä kasvoja sieltä ruutujen takaa. Rapsutukset Elsalle on välitetty. :)

Erityiskiitokset koko viikonlopusta haluan antaa vielä Retromodernin Suville, joka on tämän tapahtuman takana. Kiitos! <3 Kiitos myös juuri Tampereen Nekalaan avautuneelle Tammer Outletille meidän bloggareiden erittäin mukavasta muistamisesta ja Tampereen Sokokselle kirppisasiakkaiden goodie bageista. Kiitos myös mukana myymässä olleille yrityksille. Ja te kaikki ihanat blogisiskot - oli niin kivaa! Toivottavasti näämme taas pian. <3 Isoin kiitos kuuluu kuitenkin teille kaikille yli 730 asiakkaalle. Te teette tästä mahdollista! :)


P.S. Tämä ei jää tähän. Palataan asiaan keväällä... ;)

6 kommenttia

 1. Ihana, iloinen viikonloppu <3 Oli niin ihana nähdä!

  VastaaPoista
 2. OLI taasen kerran huippuhyvä viikonloppua! Kiitos <3

  VastaaPoista
 3. Ihanan kattava postaus! En oikein ehtinyt jutella kuin iltaseurueen eli samassa pöydässä istuneiden kanssa, oli niin hoppu koko ajan. Mukavaa keskiviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään korjata asia ensi kerralla. :) Odotan jo innolla! :)

   Poista