Joulufiilistä etsimässä

Marraskuu lähenee jo loppuaan, mutta meillä kotona joulu ei näy vielä yhtään. Joulukalenterin sentään askartelin jo, mutta sekin odottaa vielä piilossa joulukuun ensimmäistä. Tänä vuonna joulufiilis on ollut kateissa. En tiedä johtuuko se tästä pitkästä harmaasta syksystä, joka tuntuu jatkuneen jo kuukausia. Yksi syy voi olla myös se, että viime viikkoina ei ole juurikaan ehtinyt pysähtyä.Tänään aamulla hyppäsin autoon ja lähdin ajamaan yksin kohti Padasjoen Auttoisia. Matkalla alkoi pyryttää märkää lunta ja auraamattomalla tiellä alkoi arvelluttaa, pääsisinkö ehjänä perille. Matkasta väsyneenä saavuin kuitenkin kohteeseen. Maan peitti lumi, maisema oli kuin postikortista ja lyhtykuja kutsui jatkamaan peremmälle.
Avasin Suvimarja Lifestyle puodin oven ja emäntä Suvi vastaanotti minut lämpimän joulutunnelman kera. Kaikkialla oli kynttilöitä. Havujen ja joulumausteiden tuoksu oli ihana. Pian paikalle ilmestyi muitakin tuttuja ja saimme mahamme täyteen jouluherkkuja. Siinä glögiä juodessa ja piparkakkuja maistellessa joulutunnelma alkoi vähitellen hiipiä mieleen.
Puodilta lähti mukaan ihania jouluisia herkkuja ja jotain pientä kotiin. Kotimatkalla ajokeli oli jo parempi ja isoin väsymys oli kadonnut jonnekin. Innostuin virittämään radion Jouluradion taajuudelle. Kotona tuliaispiparkakut katosivat hetkessä parempiin suihin ja innostuin jo vähän laittamaan joulua. Kyllä. Sieltä se joulufiilis vähitellen tulee.

Kiitos Suvi kutsusta! Kiitos myös seurasta ihanat naiset seuraavien blogien takaa: Call It Home, Sateenkaaria ja serpentiiniä, Vaiheissa, Talosta koti ja Musta ovi.

Suvimarja Lifestyle 
Keinuhongantie 54 
17610 Auttoinen (Padasjoki)

​Avoinna:
Lauantaisin klo 10-15 
Sunnuntaisin klo 12-16
Joulumarkkinat 9.12. klo 10-15
18-22.12. klo 12-18
23.12. klo 10-15
Jouluaattona suljettu 
Joulupäivänä suljettu 
Tapaninpäivänä klo 12-16
Tarkemmat tiedot: www.suvimarja.fi

8 kommenttia

 1. Voi miten kaunista <3 Ihanaa, kun pääsit tuollaiseen joulun ihmemaahan. Mukavaa ja toivottavasti seesteistä ja rauhallista uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mahtava paikka. Suosittelen käymään varsinkin näin joulun alla. :)

   Poista
 2. Oi, miten ihastuttava butiikki. Niin kaunista ja jouluista!

  VastaaPoista
 3. Sama fiilis kahtena edellisenä vuonna. Täältä on alkanut joulufiilis, Suvimarjasta. Nyt ei vain kyennyt paijalle, tuntui että kotona tarvittiin enemmän. Hyvä kun selvisit ajomatkasta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä täytyy olla kotona ja lasten kanssa. Laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Tulet taas seuraavalla kerralla. :)

   Poista
 4. Minäkin kävin viikonloppuna parit joulumarkkinat läpi. Kyllä se joulufiilis sieltä löytyy ja kaikkea kivaa tarttuu mukaan. Löysin lahjoja niin itselle kuin muillekin ja lisäksi joululimppuja jouluaterioille. Ja pienikin lumipeite antaa sen viimeisen silauksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta! Jouluiset tapahtumat on kyllä hyvä tapa virittäytyä joulutunnelmaan. :)

   Poista