Syytä juhlaan

Perjantaina sain kuulla loistavia uutisia. Työni uudessa työpaikassa tulee jatkumaan. Tästä ilahtuneena ajelin pitkästä aikaa kukkakaupan kautta kotiin ja päätin kutsua lähimmän perheen sunnuntaina syömään. Tätä saavutusta tuli juhlia! Samalla juhlimme tietenkin isiä.Oma isäni ei ole ollut täällä enää 16 vuoteen. Lähipiiristä löytyy silti monta juhlan arvoista isää - etenkin oman tyttöni isä ja vaari. Ajattelin, että en ota näistä ex tempore juhlista stressiä, vaan menu oli simppeli ja kakku löytyi valmiina marketin hyllystä.Samalla yksinkertaisella linjalla mentiin kattauksen kanssa. Katoin pöytään Teema-lautaset, jotka ovat meillä käytössä niin arkena kuin juhlana. Juomalaseina olivat uudet Ferm Livingin Ripple-lasit. Ostin lasit muutama viikko sitten pitkän ihastelun jälkeen, kun satuin löytämään ne hyvällä hinnalla Hulluilta päiviltä.


Tänään ollaan saatu herkutella eiliseltä jääneiltä herkuilla. Hyvä alku viikolle! Mukavaa uutta viikkoa teillekin kaikille.

P.S. Joko seuraat blogiani myös Facebookissa?

12 kommenttia

 1. Olipas mukava ja varmasti myös helpottava uutinen 😊 selvästi kyllä juhlan paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin oli helpotus! Nyt on taas suunnitelmat selvillä sen osalta. :)

   Poista
 2. Mahtava juttu, onnea! Olen iloinen puolestasi ❤️

  VastaaPoista
 3. Kylläpä kuulostaa hyvälle! Lämpimät onnittelut ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä oli mahtava juttu, kun olen viihtynyt niin hyvin. :)

   Poista
 4. Oikein paljon onnea! Nämä mukavat tuplajuhlat jäävät varmasti mieleen perheessänne. Olen harmillisen vähän vieraillut viime aikoina missään blogissa, kuten täälläkin, anteeksi. Seurailen nopeasti instagramissa, eli tosi mukavaa, että useimmat bloggaajat ovat myös siellä. Blogeja on kiva lukea, mutta miten tuo aika joskus onkin niin kortilla, ettei muka ehdi:) Olen jäänyt totaalisen koukkuun neulomisen kanssa ja kirjatkin koukuttavat, no johan tuohon jouluunkin on pitänyt antaa aikaa, ainakin ajatuksen tasolla. Mukavia hetkiä sinulle, niin töihin, kuin kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sama juttu täälläkin, että muiden blogien lukeminen ja kommentointi on jäänyt harmittavan vähälle. Kiirettä on ollut. Toivottavasti tilanne korjaantuu jossain vaiheessa.

   Poista