Voffeli

Täällä satelee jotain valkoista taivaalta! Jes! Harmi vain, kun lämpötila on plussan puolella, joten kauniiksi valkeaksi peitteeksi se ei taida jäädä. Pikkupakkaset ovat siis toivelistalla. Jos niiden myötä pääsisi vihdoin vähän joulutunnelmaankin. Kovinkaan paljoa en ole joulua vielä ajatellut, mutta yksi DIY-juttu on sentään valmistunut. Siitä lisää myöhemmin.Joulutunnelmaa voi etsiä myös joululehtiä selaillessa sohvalla Finlaysonin Voffeli-torkkupeiton* alla. Tässä torkkupeitossa on vohvelimainen kohokuvio ja valko-harmaa väritys. Kuviosta tulee mieleen vanhat vohvelipyyhkeet ja ala-asteaikaiset käsityötunnit. Torkkupeitto on riittävän iso, että sen alle on mukava käpertyä. Mikään superlämmin tämä 100% puuvillaa oleva peitto ei ole, mutta täydellisen pehmeä näihin alkutalven päiviin.
Torkkupeittovalikoimaa tekisi mieli kartuttaa myös jollakin villaisella yksilöllä, joka pysyisi kauniina kovassa käytössä. Tämän lisäksi olisi hyvä, jos se kestäisi kissan kynsiä. Meillä kun tuo karvainen perheenjäsen rakastaa kaikkea pehmeää ja lämmintä. Joten jos on antaa vinkkejä, otan niitä ilolla vastaan. :)

*Finlayson Voffeli-torkkupeitto saatu.

8 kommenttia

 1. Kaunis torkkupeitto. Ja, torkkupeittoja ei voi olla koskaan liikaa!

  VastaaPoista
 2. Hei, mistä tuo olohuoneen pöytä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytä on ostettu jokunen vuosi sitten Ikeasta. Se on Stockholm-mallistoa. Valitettavasti pöytä ei enää kuulu Ikean valikoimiin.

   Poista