Pienin askelin kohti joulua

Joulu alkaa vallata pienin askelin kodin ja mielen. Kovinkaan rönsyileviä meidän joulukoristelut tuskin tulee olemaan tänäkään vuonna. En aio vaihtaa jouluverhoja tai teippailla tonttuja ikkunoihin. Meillä joulu rakentuu pääosin kynttilöin ja jouluisin kukin. En myöskään aio kehittää stressiä joululahjoista, vaan olen jo sopinut esimerkiksi siskoni kanssa, että jätetään joulumuistamiset tänä vuonna väliin.Tänään kevensin jouluvalmistelutaakkaa tekemällä jouluruokatilauksen paikalliseen lounasravintolaan. Yleensä olen tehnyt joululaatikot itse, mutta tänä vuonna asian saa hoitaa joku muu. Näin saan keskittyä työpäivien jälkeen rentoon yhdessäoloon perheen kanssa ja paikallinen yrittäjä saa euroja kassaan. Hyvä diili mielestäni.


 
Keittiön avohyllyjen asetelmat vaihtuivat hieman jouluisempiin viime viikonloppuna. Pyyhin pölyjä hyllyltä ja jossain vaiheessa havahduin siihen, että pölynpyyhintä oli jäänyt kesken ja olin vaihtelemassa hyllyjen esineitä. Hyllyiltä löytyy mm. hauska tonttukynttilä, jonka ostin Suvimarjasta ja Vihreä talo-kynttilä, jonka äitini toi tuliaisiksi Parolan aseman joulumarkkinoilta.

Joulusomisteluja on tullut tehtyä myös olohuoneen puolella. Kurkataan sinne seuraavaksi! Nyt toivotan mukavaa iltaa.


6 kommenttia

 1. Heippa!Osaatko kerroa jotain tuosta jalallisesta tuikkulyhdystä ylähyllyn oikeassa reunassa?Kiinnostaa koska juuri ostin kirppikseltä samanlaisen ja tykkään kovasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en osaa kertoa siitä mitään. Lisätiedot kiinnostaisivat itseänikin. Olen ostanut sen kanssa kirppikseltä.

   Poista
 2. Juurikin näin. Joulu tulee ilman stressiä ja laatikot voi tilata muualtakin. Jouluna on tärkeintä yhdessäolo, ei se onko kaapit siivottu tai se kuka ruoat on tehnyt.
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Olet varmaan jossain maininnutkin, mutta mikä on tuo seinämaali ja sävy? Upea väri ja niin erilainen eri valossa. 🙂 Iloista joulun odotusta! -sue

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Seinän sävy on Tikkurilan värikartan Nefriitti. :)

   Poista