Välipäivinä

Täällä ollaan edelleen leppoisassa ja laiskassa joulun jälkeisessä tilassa. Kotona ollessa on tullut lähinnä liikuttua hakemaan seuraavaa suklaarasiaa ja tuntuu siltä, kuin selkä olisi muotounut sohvannurkan muotojen mukaan. Siivoojakin on loistanut poissaolollaan, joten koko huusholli on päässyt aika kurittomaan tilaan. Kuusikin varistaa edelleen neulasiaan olohuoneen nurkassa. Ei ole vielä kiire päästä siitä eroon.
Näiden kuvien ottamisen jälkeen reipastuin sen verran, että näytin neulasille imuria ja laitoin työhuoneen lattiaan uuden kuvissa vilahtavan maton. Siitä lisää myöhemmin. Innostuin myös käväisemään ulkona sen verran, että sytyttelin lyhtyihin kynttilöitä. Vähitellen alkaa siis tuntua siltä, että nyt on latailtu akkuja tarpeeksi ja voisi olla uusien projektien aika. Joutilaista hetkistä yleensä ne ideat kun kumpuaa ja sisustusinto kasvaa.

Mukavaa vuoden viimeistä viikonloppua!

4 kommenttia

 1. Täällä on aivan samanlainen tunnelma. Minusta tuntuu että parisänkyyn on tullut minun puoliskolle kuoppa ja minun yöpöytä on koko ajan täynnä karkkipapereita :)
  Eipä tuo haittaa mittään, paras nauttia niin kauan kuin saa.
  Mukavia vuoden viimeisiä päiviä myös sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niipä, välillä on hyvä nauttia ja olla vain. Pian se arki taas puskee päälle. Oikein ihanaa uutta vuotta! :)

   Poista
 2. Kuulostaa niin tyypilliseltä välipäivien ähkyltä. Itse huomasin perjantaina, että nyt alkaa olemaa päässä taas enemmän tilaa ja sain tehtyä muutakin kuin käveltyä sinne suklaa-astialle :)
  Kaikkea hyvää vuoteen 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pieni laiskottelu on välillä hyvästä, mutta jotenkin sitä taas kaipaa pientä tekemisen meininkiä. :) Oikein hyvää uutta vuotta sinnekin! :)

   Poista