Vuoden 2017 parhaat

Joulu tuli ja meni. Se meni mukavasti perheen parissa akkuja lataillen ja suklaata syöden. Palasin tänään töihin, mutta muu perhe saa nauttia vielä tovin kiireettömästä menosta. Joulun jälkeen mielessä on jo uusi tuleva vuosi, mutta ennen kuin päästään sinne asti, haluaisin muistella vielä kulunutta sisustusvuotta ja listata sen parhaat palat. Tässä niitä tulee, olkaat hyvät!


1. Paras hankinta

Tämä on helppo! Ykköspalkinto menee ehdottomasti kauan kaivatulle uudelle sängylle ja etenkin uusille patjoille. Uusi sänkymme on HKT Talvitien Laatu laveri, joka on erittäin tukevaa tekoa ja täyttä koivua. Patjoinamme ovat puolestaan Porin Villan ja Peitteen villa-luonnonkumifuton ja villapetari. Näistäkään ei ole mitään huonoa sanottavaa, päinvastoin! Patjat ovat edelleenkin kuin uudet kohta vuoden kestäneen käytön jälkeen. Edottomasti koko rahan arvoiset.


2. Paras kirppislöytö

Kirppisrintamalla oli aika hiljaista kuluneen vuoden aikana. Kotiin tuli kannettua jonkin verran mm. astioita ja maljakoita. Parhaan löydön palkinnon saakoon työhuoneen lipasto. Se toi kaivattua säilytystilaa ja on kuin koru. Lisää kirppislöydöistäni voi lukea täältä kirppislöytöjä-tunnisteen takaa.


3. Paras DIY

DIY-rintamallakin oli harvinaisen hiljainen vuosi, kun askarteluaikaa vei kesämökkimme raivaus, siivous ja puutarhatyöt. Loppuvuodesta sain sentään jotain aikaiseksi ja parhaan DIY:n pystin saakoon joulukalenteri. Tämä oli jo viime vuonna toteutuslistalla, mutta nyt siitä on sitten iloa tulevillekin vuosille. 


4. Paras remontti

Tänä vuonna kotona tuli tehtyä vain pieniä päivityksiä. Heiluin telan kanssa olohuoneessa ja vintissä. Molemmat muutokset ovat hyvin mieleisiä, joten on vaikeaa valita parasta. Olohuoneen kaikkien seinien maalaaminen samalla vihertävän harmaalla (X450 Vaellus) toi huoneeseen aimo annoksen lisää kodikkuutta ja tyylikkyyttä. Tila näyttää nyt valmiimmalta ja huonekalut tulevat kauniimmin esille sävytettyä seinää vasten. Vintti taas sai hurjasti lisää valoa ja raikkautta paneelien maalauksen myötä. Jos voittaja on kuitenkin valittava, olkoon se olohuoneen maalaus.


5. Paras puutarhatyö

Tämä onkin helppo! Tässä kategoriassa paras palkinto menee ehdottomasti meidän mökille ja sen hiekkarannalle. Tätä ei mielestäni tarvitse edes perustella. Se on i-h-a-n-a!

Viime vuoden parhaat palat voit katsoa täältä.

Tästä onkin hyvä lähteä kohti uutta sisustusvuotta 2018!

4 kommenttia

 1. Kiva kooste kuluneesta vuodesta. Tuo teidän olohuoneen muutos on kyllä onnistunut ja tyylikäs. On totta että huonekalut pääsevät paremmin esille sävytettyäseinää vasten kuin valkoista. Pitäiskö itsekin tarttua telaan?
  Mukavaa vuoden viimeistä viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Maalaminen on helppo ja nopea tapa muuttaa huoneen ilmettä. :)

   Poista
 2. Ihana kooste kuluneesta vuodesta. Olohuoneenne muutos on minunkin suosikkini, seinien sävy on niin kauniin utuinen, täydellinen teille. Ihanaa uutta vuotta teidän perheelle <3 Taidanpa itsekin tehdä koosteen kuluneesta vuodesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, utuinen on juurikin hyvä kuvaus. :) Ihanaa uutta vuotta teillekin! <3

   Poista