Tammikuun tunnelmia

Vapaapäivät joulun aikaan eivät saaneetkaan aikaan toivomaani luovuuspiikkiä, vaan kotona on tällä hetkellä aika pysähtynyttä. Tammikuu ehkä onkin itselleni sellainen välikuukausi, jolloin vielä odotellaan inspiraatiota ja kevättalven aurinkoa, joka taas helpottaa valokuvausta. Mielestäni välillä on hyvä näinkin. Ei sitä aina voikaan kovalla tahdilla päivittää kotia. Turhaa keksiä päivitystarpeita, jos sillä hetkellä niitä ei ole. 
Yhdeksi tämän sisustusvuoden tavoitteeksi ajattelinkin asettaa sen, että pyrin hankkimaan tavaroita vain todelliseen tarpeeseen. Pyrin myös hankkimaan ajattomia ja laadukkaita tuotteita, jotka ilahduttavat pitkään. Toki sisustuksesta kiinnostuneena ihmisenä niitä heräteostoksiakin välillä tarttuu mukaan, mutta jos isot linjat kestää aikaa, niin pienet poikkeukset voinee antaa anteeksi. Haavelistallani olevista asioista voisinkin kirjoittaa myöhemmin.

Sitä ennen, oikein mukavia talvipäiviä! :)

12 kommenttia

 1. Täällä hyvin samanlaiset ajatukset, tammikuu ja sisustuksessa välikuukausi. Oikein ihanaa tammikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, välillä on hyvä ottaa etäisyyttä myös niistä mukavista asioista, jos sillä hetkellä ei inspiroi. Kiitos samoin! :)

   Poista
 2. Juu, ei sitä kannata väkisin vääntää, jos ei inspiroi. Ihana toi ensimmäinen kuva! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, väkisin ei tule hyvää, joten kannattaa mieluummin odottaa inspiraatiota. Kiitos! :)

   Poista
 3. Totta väkisin ei kannata tehdä, jos ei oo innostusta tai ei ole tarvetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä se innostus ja inspiraatio vielä tulee. :)

   Poista
 4. Hyvä tavoite. Samanlainen tavoite on ollut minullakin, jotenkin vain sitten kuitenkin siitä tulee välillä livettyä. Vähentää pitäisi ja siihen olen taas uudella innolla ryhtynytkin.
  Hyvää kevään odotusta, nyt jo päivä pitenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähentää täälläkin pitäisi. Voisi ottaa vaikka kirppispöydän, jos vaan saisi aikaiseksi. Kiitos samoin sinne! :)

   Poista
 5. Täällä on vähän samat ajatukset. Turhaa ostamista olen vähentänyt ja tarkoitus on muutenkin karsia kodista tavaraa vähemmäksi. Miekin panostan mielummin ajattomaan ja hyvään laatuun.
  Mukavaa alkavaa uutta viikkoa ❤

  VastaaPoista
 6. Samaan pyritään täälläkin! Mulla on ollut paha tapa, että pakko ostaa aina jotain, koska (ainakin) kirppikseltä tyhjin käsin lähteminen on tylsää. Eihän simmosessa nyt oo mitään järkeä! Tarpeeseen ja oikeasti mieluista sen olla pitää.
  Hyvää tammikuun jatkoa sinne, kyllä ne ideat sieltä alkaa taas pulppuamaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kirppiksellä odottaa aina löytöjä ja välillä on vaikeaa palata kotiin ilman ostoksia. Onneksi kierrättäminen on kuitenkin hyvästä. Kiitos samoin! :)

   Poista