Tervetuloa vuosi 2018!


Täällä ollaan vähitellen heräilty uuteen vuoteen 2018. Viime vuosi oli suuria muutoksia täynnä ja tuntuu hyvältä aloittaa tämä vuosi ihan tavallisen arjen myötä. Viime vuoden alkupuolisko oli vähän alavireinen työn etsimisen takia, mutta kesäkuu muutti tilanteen ja elokuussa pääsin uusien haasteiden pariin. Viime vuosi osoitti jälleen kerran sen, kuinka aina vaan kannattaa uskoa omiin unelmiinsa ja tehdä töitä niiden eteen. Joskus ne saattavat toteutua.

Viime vuosi toi myös mukanaan paljon mielenkiintoisia seikkailuja blogin kautta. Mieleenpainuvimmat niistä ovat ehdottomasti rentouttava viikonloppu Ainonrannassa ja syksyinen blogikirppis. Vuosi oli myös täynnä mahtavia yhteistöitä. Kiitos siis kaikille yhteistyökumppaneilleni luottamuksesta ja mahdollisuuksista. Teidän kanssanne oli mahtava tehdä sisältöä blogiin.


Isoin kiitos kuuluu kuitenkin teille mahtavat lukijat! Teidän mukavat kommentit jaksavat ilahduttaa aina ja teidän takia jaksan jatkaa tätä blogia. Mukavaa olisi, jos kommentointi jatkuisi yhtä vilkkaana ja yhtä hyvässä hengessä kuin tähänkin asti. Isoin eteenpäin vievä voima taitaa lähteä kuitenkin itsestäni. Oman kodin laittaminen on vaan niin mahtava harrastus! Tämän lisäksi myös valokuvaus on vienyt mennessään ja sen parissa toivonkin kehittyväni vielä lisää ja löytäväni sen oman tyylin.

Joten toivotankin teille nyt: oikein mahtavaa, onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta 2018! :)

7 kommenttia