Sunnuntaishelfie

Joko laskiaispullat on syöty? Me olemme herkutelleet niillä tänäänkin, mutta pulkkamäen sijaan kävimme uimassa. Uintireissun jälkeen pystyin ottamaan vielä kuviakin, vaikka kello näytti jo neljää siinä vaiheessa päivää. On kyllä mahtavaa, että päivä pitenee nyt vauhdilla ja joka päivä on hieman enemmän valokuvausaikaa! Helpottaa harrastusta kummasti.Tänään kameran muistikortille tallentui kuvia keittiön avohyllyistä. Nämä hyllyt ovat lempijuttuni keittiössämme. Hyllyille on helppo vaihtaa asetelmia ja muutoksenhaluisena sisustajana saan hyllyjen tavaroita vaihtamalla nopeasti uutta ilmettä keittiöön. Tavarat vaihtuvat vuodenaikojen ja fiilisten mukaan. Tammikuun alussa hyllyiltä lähti jouluiset jutut ja nyt vaihtelin tavaroita vielä lisää. Talvinen fiilis selvästi vielä.


 
Hyllyillä olevat tavarat eivät ole pelkästään koristeina, vaan esimerkiksi teekannut ovat suht usein käytössä. Pelkästään itselleni en viitsi arjen kiireissä haudutella teetä ja teekiintiö tulee täyteen usein jo työpäivien aikana. Kun pöydän ääressä on useampi teenjuoja, on kiva ottaa kannut käyttöön ja tarjota kunnon teetä. Hyllyille on myös helppo jättää tavaroita, jotka etsivät paikkaansa. Tämä ei toki aina ole hyvä juttu, mutta joskus niistä satunnaisista tavaroista syntyy ihan kivoja yhdistelmiä.

8 kommenttia

 1. Kyllä sitä on aivan pakko olla muutama avohylly johon saa tehdä kivoja asetelmia vanhoista aarteista ja uusista ihanuuksista <3

  VastaaPoista
 2. Nuo teidän hyllyt on kyllä niin kauniit ja ihana sävy seinässä. Niin, ja on kyllä ihanaa kun valonmäärä lisääntynyt.

  VastaaPoista
 3. Nuo hyllyt ovat aivan ihastuttavat. Avohyllyille on ihana tehdö erilaisia asetelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samaa mieltä, vaikka en olekaan kovin taitava asetelmien kanssa.

   Poista