Enemmän kuin tavaroita

 Kaupallinen yhteistyö: Sir Kolke

"Uskon, että esineet voivat olla enemmän kuin tavaroita. Jotkut esineet kertovat tarinoita ja niillä on juuret. Ne ilahduttavat aina uudelleen ja vanhenevat arvokkaasti."

Noihin virkkeisiin kiteytyy hyvin ajatus Sir Kolken takana. Sir Kolke on uusi suomalainen lifestylebrändi, jonka tuotteisiin pääsin tutustumaan kutsuilla Suvin kauniissa kodissa. Sir Kolken valikoima muodostuu ajattomista, puhtaista sisustustuotteista ja asusteista, jotka on valmistettu ajatuksella ja vastuullisesti Suomessa. Tuotteet syntyvät aidoista materiaaleista taitavien käsityöläisten käsissä perinteisin valmistusmenetelmin. Tuotteet ovat tehty kestämään aikaa ja käyttöä.


 
Jokaisen tuotteen taustalla on tarina. Niin on myös itse Sir Kolkella. Sir Kolke syntyi perustajan Siirin halusta seurata viulunrakentaja ukkinsa jalanjälkiä. Siiri haluaa tehdä sitä mitä rakastaa ja luoda aikaa kestäviä aarteita, joissa käsin tekemisen kauneuden voi tuntea. Tuotteet ovatkin aistittavissa jokaisella aistilla: torkkupeittojen pehmeyden voi tuntea sormissaan, villamattojen tuoksun voi haistaa, laadukkaan pellavan painon voi tuntea käsissään ja pärekorien kahvojen narinan voi kuulla.


 
Ajatus Sir Kolken takana sekä laadukkaat ja ajattomat tuotteet saivat minut ihastumaan. Ihastuin erityisesti villaisiin Villi torkkupeittoihin, joissa on kauniit luonnolliset sävyt. Ja se pehmeys! Voisin niin kuvitella itseni kääriytyneenä lempeästi syleilevään torkkupeittoon kylminä pakkasiltoina. Myös pellavaiset Kapio lakanat ihastuttivat. Ne ovat samalla pehmeitä, mutta myös niin lujia ja kestäviä. Näissä lakanoissa nukkuisi varmasti todella hyvin.Pienemmistä tuotteista mieleen jäivät etenkin luonnonsaippuat, jotka ovat valmistettu ilman keinotekoisia aineosia. Ne ovat ylellisen hoitavia ja tuoksuvat ihanalta. Luonnonkosmetiikan käyttäjänä näkisin tällaisen saippuan mielelläni lavuaarimme reunalla. Sir Kolken valikoimista löytyy myös tarkoin valikoituja herkkuja, mm. mesimarjahilloa.


Tuotteisiin voit tutustua tarkemmin Sir Kolken putiikissa. Siellä on nähtävissä ja tilattavissa suurinosa tuotteista. Laajempi valikoima on esillä Sir Kolke kotikutsuilla.

Kiitos vielä Sir Kolken Siirille ja Suville inspiroivasta illasta! :)

2 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä; pistin muistiin vastaisuuden varalle ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laita ihmeessä! :) Jos itsellä ei ole nyt tarvetta millekään tavaralle, niin valikoimissa on myös kauniita lahjoja.

      Poista