Toukokuun kukkaloistoa

Tällä hetkellä puutarhassa on huumaava tuoksu, kun sireenit kukkii. Niiden lisäksi kukkapenkkeihin ilmestyy uusia kukkijoita lähes päivittäin. On mielenkiintoista seurata, mikä kasvi on seuraavana kukassa. Jotenkin sitä unohtaa talven aikana, mitä kaikkea onkaan tullut istutettua pihalle.Sireenien lisäksi kuolanpionit kukkii ja sammalleimu levittäytyy kukkivana mattona. Kuunliljat kasvavat kokoa ja niiden takana olevien pionien nuput pulskistuu. Lumipalloheisissä on ennätysmäärä kukkia. Näyttäisi siltä, että tästä tulee varsin hyvä kesä kukkaloiston osalta. 

Pelkäksi kukkaloiston ihasteluksi tämä ei ole mennyt, vaan sisällä odottaa yksi mahtava kirppislöytö, jonka esittelisin mielelläni teille. Joten kurkistetaan taas vuorostaan sisätiloihin ihan pian. :)

Aurinkoista viikkoa!

5 kommenttia

 1. Nyt luonto ja piha on kyllä kauneimmillaan. Ja, on ihana seurailla pihan tapahtumia, joka päivä jotain uutta.
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Niin nättiä! <3 Sitä kyllä tässä vähän pohtii, että miltäköhän luonto mahtaa näyttää ja tuoksua sitten juhannuksena - kun tavallisesti syreeni on kukkinut juhannuksen aikaan eikä toukokuun lopussa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No niinpä. Lämpimät säät on saanut kukat kiirehtimään kukintaa, mutta toivottavasti jotain riittää myös loppukesäksi.

   Poista
 3. Teillä on kyllä upea puutarha! 😍

  VastaaPoista