Uudet pinnatuolit

Meillä on käynyt kääntymässä jos jonkinlaista ruokapöytää. Tällä hetkelläkin on menossa pöytäkuume - haluaisin olohuoneeseen uuden ja hieman isomman pöydän. Etsintä on ollut jo tovin käynnissä, joten toivottavasti pian tärppäisi. Pöydän lisäksi olen haaveillut uusista ruokapöydän tuoleista. Kuin tilauksesta tähän haaveeseen tuli helpotusta jokunen päivä sitten, kun satuin voittamaan Laulumaan arvonnassa kaksi Emilia-pinnatuolia.


Näiden uutuuttaan hohtavien valkoisten pinnatuolien tilalla oli ennen kaksi vanhaa Fanett-tuolia, jotka siirtyivät nyt työhuoneeseen. Vaikka tuolit olivat kovin ihanat, eivät ne olleet kovin kätevät ruokapöydän tuoleina - niillä on kaatuillut niin oma kuin muidenkin lapset. Tuolit olivat todella kevyet ja lisäksi ne olivat alkaneet nitistä todella rasittavasti. Tekisikin mieli kunnostuttaa ne ammattilaisella joskus. Nyt ne saavat toimia vielä sellaisenaan aikuisten käytössä työhuoneessa.


Uusissa pinnatuoleissa on perinteinen ulkoasu, mutta kun ne ovat täyttä koivua, ne ovat tukevat ja vanhoja pinnatuoleja selkeästi painavemmat. Hieman tekisi mieli täydentää tuolivalikoimaa vielä toisella parilla samanlaisia tuoleja, niin saisin mukavan neljän setin. Aurinkoisia päiviä!

4 kommenttia

 1. Kauniit pinnatuolit. Tykkään kovasti kun on eriparisia tuoleja ruokapöydän ympärillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauskaltahan nämä tuolit näyttää näinkin. :)

   Poista
 2. Hyvän näköiset tuolit, ei haittaa vaikka olis näinkin ruokailuryhmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ihan kiva näinkin, vaikka toisaalta tekisi mieli hankkia pari uutta tuolia lisää. :)

   Poista