Pioni

Hups, tähän väliin tuli suunnittelematon kahden viikon blogitauko. Päivät ovat olleet niin ohjelmaa täynnä, että jostain on ollut pakko karsia. Listalle ensimmäiseksi on joutunut lepo, oma aika ja harrastukset. Kiireessä myös siivoaminen jää vähemmälle ja se ei luonnollisesti aikanaan yhtään auta sisustusbloggaamisessa. Tänään kuitenkin sain raivattua olohuonetta sen verran, että kehtasi ottaa pari kuvaa. :DKävin nappaamassa omasta puutarhasta valkoisen pionin maljakkoon. Maljakko on Marimekon Flower. Nämä pionit ovat vielä ulkona nupuillaan, mutta nyt päivän mittaan maljakossa oleva yksilö on alkanut avautua. Pioni on mielestäni kaunis ja näyttävä kukka, eikä juurikaan kaipaa seuraa maljakossa.


Kiiret jatkuvat vielä ainakin parin viikon ajan. Tarkoituksena olisi aloittaa kesäloma juhannukselta ja rauhoittua hetkeksi. Lomalle on tosin suunniteltuna jo yhtä sun toista askaretta, niin kotona kuin mökilläkin, mutta ensimmäiset päivät ajattelin pyhittää levolle ja mukaville jutuille. Joten toivotaan, että viimeistään sitten ehtisi tännekin paremmin. :)

Aurinkoisia kesäpäiviä!

2 kommenttia

  1. Kotihan on asumista, eikä bloggaamista varten. Yleensä. Joten kyllä asumisen jäljet saa näkyä. Muutenhan tulee sellainen kalustemyymälätunnelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on. Itse vain mielelläni esittelen täällä blogissa kodin niitä siistejä hetkiä. Siisti ja kaunis koti inspiroi enemmän kuvaamaankin.

      Poista