Asuntomessujen parhaita paloja

Esittelin teille aiemmin jo yhden Asuntomessujen suosikkikohteeni, Villa Karhun. Tämän lisäksi kävin tutustumassa muutamaan muuhun kohteeseen, jotka olin valinnut ennakkoon sisustuslehtien kuvien perusteella. Olimme reissussa koko perheellä, joten tällä kertaa visiitti jäi valitettavan lyhyeksi muiden reissukohteiden odottaessa. Kiinnostavien kohteiden listallani oli mm. Bunkkeri (kohde nro 16) ja Talo Lintula (kohde nro 13).





Bunkkeri on yli 80-vuotias entinen Shellin asuin- ja autovajarakennus, joka on remontoitu perinteitä kunnioittaen. Kohteessa ihastutti Annaleena Hämäläisen suunnittelema sisustus, Hakolan huonekalut ja tarkoin valitut yksityiskohdat. Bunkkerin olohuone on varmasti yksi messujen kuvatuimmista tiloista. Kohteen värimaailma on ihastuttava ja sinne oli valittu todella kauniit valaisimet. Olin myös iloinen nähdessäni paljon kotimaisia tuotteita kohteessa.



Talo Lintula oli mielestäni toimivan oloinen ja kokoinen yksitasoinen omakotitalo. Tykkäsin talon pohjaratkaisusta, jossa yhtenäisestä keittiö- ja olohuonetilasta avautui lasipariovet talon rajaamalle suojaiselle sisäpihalle. Tämän lisäksi kohteessa ihastutti puun käytttö. Etenkin pukuhuone oli kaunis sormipaneelia muistuttavineen 3-valeura paneeleineen. 50-lukua henkivän kodinhoitohuoneen olisin voinut ottaa erittäin mielelläni meillekin. Kohteen tunnelma oli lämmin ja kotoisa.

Seuraavaksi voisinkin näyttää teille kuvia taas kotoa. Talo on saanut pikkuisen uutta sävyä ulkopuolelta. Keittiössäkin on tapahtunut pari muutosta, mutta sitä en pääse ihan heti kuvaamaan, kun siellä vallitsee täysi kaaos jääkaappipakastimen sanottua sopimuksensa irti. Kurja juttu näillä helteillä! Onneksi vika ei taida olla suuri, mutta joudumme silti odottamaan varaosaa muutaman päivän ajan.

Mikä kohde oli sinun suosikkisi messuilla? :)

2 kommenttia

  1. Kiva katsella kuvia messuilta, itse en jaksa lähteä, on liian kuuma.

    VastaaPoista
  2. Itse en messuilta löytänyt mitään yhtä lempparia, useammasta kohteesta pidin kovasti. Hienoja taloja ja sisustuksia oli jälleen.
    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista