Terassin suojissa
Olen niin onnellinen, että kolmen viileän ja sateisen jälkeen saimme näin ihanan, aurinkoisen ja lämpimän kesän! Vaikka nyt eletään vasta heinäkuun ensimmäistä, tähän kesään on taatusti riittänyt jo enemmän aurinkoa kuin edellisinä. Aurinko on luonnollisesti kutsunut viettämään aikaa ulkona. Olemme nauttineet erityisesti omasta pihasta, joka nyt seitsemän vuoden ahertamisen jälkeen alkaa olla aika ihana!
Äitini muutti pienempään asuntoon ja sen myötä hänen terassikalusto jäi tarpeettomaksi. Saimme sen omalle pihallemme katetun terassin suojiin. Kalusto ei ole ehkä ihan sellainen kuin itse hankkisin, mutta perinteisenä ja klassisen valkoisena istuu mielestäni oikein hyvin tämän rintamamiestalon puutarhaan. Terassi on suojaisella etupihallamme, jonne näkyvyyden estää hyvin orapihlaja-aita ja valtavat punaherukkapensaat.
Etupihasta onkin muodostunut meidän kesäkeidas. Siellä on mukava istua ja nauttia kesästä, grillata terassin kesäkeitiössä (jää terassin seinämän taakse piiloon), leikkiä niin Muumitalossa kuin hiekkalaatikolla ja keinua. Etupihaa reunustaa isot perannapenkit ja vanhat käppyräiset omenapuut. Paras paikka kesänviettoon!

2 kommenttia