Tyylikäs ja mukava futonpatja daybediin


Kaupallinen yhteistyö: Futonnetti

Vaikka olenkin nauttinut niin suunnattomasti ihanista aurinkoisista päivistä, ulkoilusta ja kesäretkistä, välillä myös sadepäivät ovat tervetulleita. Silloin on ihana keittää iso muki teetä ja hengähtää hetki sisustuslehden tai kirjan parissa. Mukavat puitteet sadepäivän lepohetkelle tarjoaa nykyään meidän työ- ja vierashuoneen uusi daybed. 


Esittelin teille jonkin aikaa sitten tämän trendikkäänä daybedinä toimivan kirppislöytöni, eli Artekin laverisängyn. Laverisänky toimii meillä myös vierasvuoteena. Daybed kaipasi kuitenkin vielä mukavaa ja tyylikästä patjaa, jonka kehtaisi antaa myös vieraiden käyttöön. Sellainen löytyi helposti Futonnetin laajoista valikoimista ja toimitettiin kuistillemme asti muutama viikko tilauksesta.Valitsemani patja on valmistettu meille mittojen mukaan. Se onnistuikin vaivattomasti ottamalla yhteyttä Futonnetin asiakaspalveluun. Patjamme on Low Traditional futon* ja siinä on pellavan värinen puuvillakangas (kangas 072). Halutessaan patjaan on myös mahdollista saada helposti pestävissä oleva irtopäällinen. Patja on perinteinen puuvillafuton ja soveltuu hyvin tällaiseen daybed- ja vieraskäyttöön. Se on sopivan jämäkkä olematta kuitenkaan liian kova. Futon tukee selkää hyvin. Olemme itse nukkuneet yömme futonilla jo 1,5 vuotta, joten voin lämpimästä suositella niitä myös jokaiseen sänkyyn.


Mikäli itseltä ei satu löytymään daybedin runkoa tai työkalut eivät pysy kädessä sellaisen nikkaroimiseksi (Oblik-blogista löytyy muuten kiva ohje!), Futonnetiltä löytyy laaja valikoima valmiita, kauniita daybedejä ja vuodesohvia. Kannattaa ehdottomasti kurkata valikoima, koska vaihtoehtoja jokaiseen makuun löytyy varmasti. Joidenkin sohvien muotokieli vie ajatukset suoraan 1950-luvulle - kauniita!


Aurinkoisina päivinä minut löytää edelleen varmimmin puutarhastamme, mutta nyt tiedätte mistä etsiä sadekuurojen yllättäessä. :)

* Futon saatu Futonnetistä.

13 kommenttia

 1. Hitsit kun näyttää hyvälle! Pitäsiköhän hankkii meidän työhuoneen laverille samanlainen 😍

  VastaaPoista
 2. Kestääkö tuo ulkona? Menin jo tilaamaan keinun pehmusteet toisesta paikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että nämä on tarkoitettu vain sisälle. Lasitetulla terassilla tai parvekkeella voisi mennä kesällä, mutta varmaksi en uskalla luvata. Kannattaa kysäistä Futonnetin asiakaspalvelusta. :)

   Poista
 3. En ole ihan varma, voidaanko puhua patjan muotokielestä. Joka tapauksessa tuosta patjasta tuli mieleeni 1960-luvun hiostavat kumiset ilmalla täytettävät patjat, joiden päältä pyörähti pois yön aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vakuuttaa, että futonpatja ei hiosta. Se on valmistettu hengittävistä materiaaleista ja on ihan toista maata kuin muovipatjat. :)

   Poista
 4. Näyttää kyllä hyvältä. Kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Futonpatja on vieläpä tosi mukava nukkua. :)

   Poista
 5. Onpa kiva! Onnistuisitko saamaan meille alekoodin, jos itsellekin tilaisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kelpaisi itsellekin, olen ostamassa lähiaikoina.

   Poista
 6. Tuo on kyllä tosi kauniin näköinen. Voisin itsekin harkita tuota meidän vierashuoneeseen. Patjakin olisi kestävä ja jospa siihen hankkisi patjansuojuksen.

  VastaaPoista