Iloa vuosiksi eteenpäin

Meillä on nähty vuosien varrella jos jonkinlaista sisustustavaraa. Verhot ja matot ovat vaihtuneet kiivaaseen tahtiin. Samoin kääntymässä on käynyt monenlaista ruokapöytää, valaisinta ja tuolia. Osaksi tämä johtuu muutoksenhalusta ja osaksi oman sisustustyylin hakemisesta. Tällä hetkellä sisustaminen tuntuu kuitenkin jotenkin varmalta ja tiedän, mitä kotiini haluan. Jatkuva muutoskierre ärsyttää ja kaipaan pysyvämpiä ratkaisuja.


Tällä hetkellä olen myös valmis panostamaan hieman enemmän niihin mieleisiin ja toivottavasti myös pysyviin valintoihin. Päätinkin siis toteuttaa viikko sitten yhden jo vuosia mielessä olleen haaveen, joka kuitenkin oli aina jäänyt muiden tärkeämpien hankintojen jalkoihin. Ostin haaveilemani Artekin A330S valaisimen, joka tunnetaan myös Golden Bell ja Kultakello nimillä. Ja voi kuinka iloinen olenkaan tästä hankinnasta! Tästä valaisimesta on varmasti iloa vuosiksi eteenpäin.Sijoitin valaisimen keittiöön. Siellä ollut Yki Nummen Kuplat valaisin odottelee pääsyä tytön huoneeseen. Sinne kaivataan nyt kipeästi parempaa yleisvaloa antavaa valaisinta. Golden Bell antaa aika rajatun ja alaspäin suuntautuvan valon, mutta toimii hyvin pienen ruokapöydän päällä huoneessa, jossa on useampia muitakin valonlähteitä. Mielestäni messinkinen valaisin antaa myös mukavasti väriä huoneeseen. Tänään se on loistanut kilpaa auringon ja syksyn lehtien kanssa.

Mukavaa sunnuntai-iltaa! :)

12 kommenttia

 1. Onpa kaunis valaisin, todella elegantti ja siro. Ja sopii hienosti paikalleen! En ollut aiemmin nähnyt, mutta muotokieli teki heti vaikutuksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä upea. Ihanaa, että vihdoin sain omaksi. :)

   Poista
 2. Näyttää niin nätiltä! Meillä on sama valaisin valkoisena mutta kyllä tämä kultainen on kaunis ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on klassinen valinta. Tuo mukavaa lämpöä tähän huoneeseen. :)

   Poista
 3. Oi, tuo on niin kaunis ja hieno valaisin. Hyvän sijoituksen ja hankinnan olet tehnyt, sopii hyvin tuohon teidän keittiöön. Itse haaveilen saman sarjan seinävalaisimesta, mikä tulee myyntiin loppuvuonna. Toivottavasti on sopiva kooltaan tilaan johon sitä suunnittelen.
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen ihastellut sitä seinävalaisinta. Upea myös sekin! :)

   Poista
 4. Kaunis. Tämä on myös minun haavelistalla, mutta eipä taida ihan heti toteutua tämä haave kun juuri toteutin toisenlaisen valaisinhaaveen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tämän hintaluokan valaisimia viitsi ostella ihan joka kuu. Mutta toisaalta se on hyvä juttu, kun joutuu hetken säästämään, niin hankinnasta tulee erityinen. :)

   Poista
 5. Aivan ihana hankinta, josta tosiaan on taatusti iloa vielä vuosiksi eteenpäin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on sellainen ikuinen klassikko, että uskon tämän pysyvän meillä hyvin pitkään, luultavasti jopa ikuisesti. :)

   Poista
 6. Hienosti sopii teidän keittiöön!
  Itseä kyllä rassaa Artekin valmistuksen siirto pois Suomesta :/.
  Mutta muotoilu on onneksi taattua Aaltoa ja iloa on varmasti vuosiksi eteenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itse vähän harmistuin, kun huomasin valaisimessa lukevan Made in China. En tullut asiaa ajatelleeksi enne valaisimen ostoa, vaan jotenkin oletin, että tällaiset klassikot tehtäisiin edelleen Suomessa. Harmikseni olin väärässä. :( Onneksi valaisin on silti kaunis Aallon klassikko, joka kestää aikaa.

   Poista