Makuuhuoneen pieni muutos

Syyskuussa vaihdoimme järjestystä makuuhuoneessamme, joka on oikeastaan vinttimme aulatila. Silloin näytin tilasta vasta toisen puolikkaan, jossa on mm. vanha lipasto ja nojatuoli. Itse sängyn puoli jäi tuolloin esittelemättä, kun se tuntui jotenkin keskeneräiseltä. Olen kokenut tämän tilan sisustamisen jotenkin vaikeana ja tuntuu siltä, että muutoksia on varmasti vieläkin tulossa.


Harkitsin sängynpäädyn ostamista, mutta en onnistunut löytämään sopivaa. Päätinkin, että 60x80 cm jättityynyt saavat ajaa sängynpäädyn virkaa. Ne tuovat petaukseen näyttävyyttä ja toimivat samalla mukavina selkänojina, jos sängyssä haluaa lukea. Tyynyt ovat myös siinä mielessä käytännöllisemmät, että jos mieli muuttuukin ja haluan siirtää sängyn takaisin toiselle puolelle huonetta, niin sinne ei pääty mahtuisi.Nukkuminen ja lepo ovat olleet viime aikoina paljon mielessä, kun marraskuinen lamaannuttava väsymys ei täysin johtunutkaan pimeydestä. Verikokeet paljastivat raudan- ja D-vitamiinin puutokset, joita on jo hetken aikaa hoidettu. Nyt on hetkittäin parempi olo, eikä harmaa sumuverho ole enää niin usein vieraana. Silti odotan jo innolla joulua ja sen tuomia vapaapäiviä, jotta saisi nukuttua väsymyksen pois.

Rentouttavaa viikonloppua ja muistakaa osallistua edellisen postauksen tuotepaketin arvontaan!

2 kommenttia

  1. Kaunis makuuhuone, siellä on jo pelkästään huoneen viistokatto on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen ja haaveilen, että joskus saisin samanlaista tunnelmaa talosta minäkin :)

    VastaaPoista