Vierailulla Ylöjärven Marimekossa

Viime viikon torstaina olin viettämässä blogi-iltaa Ylöjärven Marimekossa, joka sijaitsee kauppakeskus Elossa. Illan aikana pääsimme tutustumaan jouluisiin tuotteisiin ja uutuuksiin. Olipa myymälään tullut jo kevään ensimmäiset vaatteet! Kevätmallistossa hehkuu kulta ja vaaleanpunainen, ja Unikko-kuosiset farkkutakit näyttävät tehneen paluun.
Jos kevät tuntuu vielä liian kaukaiselta, voi keskittyä vaikka ihailemaan ihania punaisia Unikko-astioita, joista tulee vahvasti joulufiilis. Myymälästä löytyy paljon muutakin kivaa vaikka joulupaketteihin sujautettavaksi. Itse ihastuin etenkin Mini-maljakoihin. Jo 50-vuotisjuhlavuottaan juhliva Tasaraita on myös aina ajankohtainen vaihtoehto.
 
Mieleeni jäi myös Milja Korpikuusi-mekko (viimeinen kuva), jota ehkä joudun käymään sovittelemassa. Ihastuin myös Koppa-tarjoiluastioihin, joissa on nahkainen kahva. Vaikuttivat todella monikäyttöisiltä! Myös Paavo Halosen uusi graafinen Juustomuotti-kuosi (ensimmäinen kuva) teki vaikutuksen. Tästä kuosista olisikin mukava hankkia uusi pöytäliina. Kuosissa on vahvaa klassikkoainesta.
Kiitos Marimekko Ylöjärvi vielä kerran mukavasta illasta!

(Tapahtumassa ei ollut postausvelvoitetta, joten tämä ei ole kaupallinen yhteistyö, vaan postaus on toteutettu omasta halusta ja rakkaudesta Marimekkoa kohtaan.)

2 kommenttia

  1. Mukavassa illassa olet ollut! Marimekolla on aina ihania ja ajattomia tuotteita.

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä! Marimekon tuotteet ja kuosit kestävät aikaa. :)

    VastaaPoista