Kiitos

Iso kiitos teille tsempeistä ja viesteistä, joita jätitte edelliseen blogipostaukseen ja Instagram-postaukseen. Iso kiitos myös kaikista niistä henkilökohtaisista viesteistä joita laitoitte. Olen ihan häkeltynyt viestien määrästä! Jokainen niistä lämmitti todella paljon sydäntä ja teki tästä raskaasta tilanteesta hitusen siedettävämpää. Mahtavaa, että olette siellä ja tuette meitä tässä tilanteessa! Kiitos.


Edellisen postauksen jälkeen asiat eivät ole selkiytyneet yhtään enempää. Odotamme edelleen sitä henkilökohtaista yhteydenottoa kaupungilta. Sitä odotellessa yritämme olla murehtimatta asiaa liikaa ja elää normaalia elämää päivä kerrallaan. Toivon, että kaikki lopulta ratkeaisi parhain päin ja saisimme jatkaa elämäämme.

Emme kuitenkaan aio odottaa hiljaa. Näin ollen voit löytää meidän alueen asukkaiden haastattelun paikallislehdestä (pahoitteluni, juttu aukeaa kokonaan vain tilaajille).


 
Nyt aion sytytellä vähän kynttilöitä ja suunnata ajatukset mukaviin asioihin. Aion istua sohvalle ja antaa mielen levähtää. Tunnelmallista iltaa! <3

3 kommenttia

 1. Tämä on kyllä niin kummallinen case etten oikeasti voi tätä ymmärtää. Paljon voimia teille ja jaksamista. Toivon todella että tämä päättyy lopou hyvin, kaikki hyvin sanoihin.

  VastaaPoista
 2. Huh huh...luin vasta nyt tuon edellisen tekstin ja täytyy sanoa, että pienet ihmiset lyödään kyllä nyt niin maahan. Miten tuollainen on edes mahdollista Suomessa???
  Itse olen ihmetellyt, miksi täytyy rakentaa taloja sellaisille tosi pienille tonteille. Naapurin isäntä sanoikin, että siinä ei sitten parane horjahtaa, on muuten naapurin pihalla.
  Suomessa luulisi vilä olevan kunnolla tilaa kaikkien elää väljästi!

  VastaaPoista
 3. odottaminen ja tietojen saaminen on hirvittävää ja jännittävää aikaa.
  Voimia teille ja jaksamista jatkaa elämää normisti. Huh kun on tollanen tilanne, ei mikään kiva juttu.
  Jotenkin tuntuu että nykyään halutaan hävittää vanha ja korkeita kerrostaloja lisää. Onko ihmiset laiskustuneet niin paljon etteivät halua hoitaa omakotitaloja, pelaaminen on vain niin helppoa !!
  Sääli tulevaa nuorisoa, mitenkä he pääsevät noilla eväillä töiden makuun. Kun ovat aina puhelimet kourassa ja silmät siinä kiinni.

  VastaaPoista