Kummallinen kevät

Kaupallinen yhteistyö ja alekoodi: Kauniste

Tänä keväänä koti on noussut ihan uuteen merkitykseensä. Se on aina ollut minulle maailman tärkein paikka, mutta tämä kummallinen kevät on nostanut sen ihan uuteen arvoonsa. Koti on paikka, jossa voin olla oma itseni - ja turvassa. Kotiin olen saanut rakentaa kaikkea kaunista ympärilleni. Kotona olen saanut unohtaa hetkeksi kurjat uutiset. Myös se ajatus, että tästä talosta emme luovu, on vahvistunut edelleen.

Tämä kummallinen kevät on myös ollut monelle vaikeaa toimeentulon kannalta. Monet ovat joutuneet sulkemaan liikkeensä. Kivijalkakaupat ovat olleet vaikeuksissa. Joiltakin on työt loppuneet - ehkä jopa pysyvästi. Nyt jos koskaan, ja tietenkin myös tulevaisuudessa, meidän tulisi tukea toisiamme. Ostamalla suomalaista suunnittelua, tuotteita ja palveluita varmistamme työpaikat täällä nyt ja jatkossa.
Etenkin näiden seikkojen takia en epäröinyt hetkeäkään, kun Kauniste ehdotti minulle pientä yhteistyötä. Sain heiltä omaan turvapaikkaani kaksi ihanaa Orvokki-tyynynpäällistä ja pehmoisen Leopardi-huovan. Tyynynpäälliset ovat ovat laadukasta ja jämäkkää puuvilla-pellavasekoitetta. Huopa puolestaan on 60 % merinovillaa ja 40 % puhdasta uutta villaa. Merinovilla tekee huovasta pehmeän, kevyen ja erittäin lämpimän. Merinovilla ei pilliinny tai nukkaa samalla tavoin kuin perinteinen karhea villa.


Näin kesän tullen sisustustekstiilit voi siirtää pihalle, parvekkeelle tai terassille kunhan vain pitää huolen siitä, että sade ei pääse niitä kastelemaan ja suora auringonpaiste haalistuttamaan. Mikä onkaan sen ihanempaa, kuin sisustaa oma ulkotila näillä kauniilla tekstiileillä ja vähitellen laajentaa omaa elinpiiriään neljän seinän sisältä pois. Värikkäät tyynynpäälliset tuovat iloa ympäristöönsä ja pehmeä villahuopa lämmittää lempeästi hämärtyvässä kesäillassa.

Nyt minulla onkin ilo kertoa teille, että saatte Kaunisteen uudesta suomenkielisestä verkkokaupasta (www.kauniste.fi) koodilla PILVIRAITTI villahuovista 30 % alennuksen 7.6.2020 asti.

Ei kommentteja