Terveisiä pihalta

Terveisiä pihalta! Tänä viikonloppuna on todellakin otettu kaikki ilo irti näistä ihanista säistä. Perjantaina veimme tytön kanssa isännän mökille nikkaroimaan terassia ja tulimme itse kotiin puuhaileen. Istutimme kesäkukat ja nautimme kauniista säästä. Jatkoimme koko perheellä terassiprojektia lauantaina mökillä ja sieltä on luvassa kuvia, kunhan saamme viimeisteltyä projektin.
Kesäkukkaistutuksiin tuli tänä vuonna mm. pelargoneja, verililjapuu, muratti, laventeli ja kesädaalia. Nämä kukat istutin punasavisiin ruukkuihin. Isoin ruukku on Plantagenista ja kaksi pienempää ovat Bergs Potter ruukkuja, jotka tilasin Zico's verkkokaupasta. Aivan ihanat! Istutuksista tuli sopivan romanttiset ja ehkä hitusen välimerelliset. Kuistin ikkunoiden alle istutin polyrottinkisiin parvelaatikoihin ne perinteiset punaiset pelargonit, jotka minulla on ollut tällä paikalla jo useamman kesän.


Puutarhakalusteetkin ovat päivittyneet, kun tilasimme muutama viikko sitten Varaxin Nadja-setin. Tämä kuultovalkoinen kalusto on klassisen perinteinen ja sopii mielestäni hyvin rintamamiestalon pihaan. Plussaa siitä, että kalusteet ovat kotimaiset ja ne saapuivat pihaan valmiiksi koottuna. Vanhat kalusteet, jotka ovat tulleet meille käytettynä, matkasivat nyt kolmanteen kotiinsa mökille. Kunnostin ne siellä ja nyt ne odottavat pääsyään valmistuvalle terassille.

Aurinkoista tulevaa viikkoa!

Ei kommentteja