Mökillä

Kyselin tuossa muutama päivä sitten blogin Instagram tilillä (@pilviraitti) kiinnostaisiko teitä nähdä lisää mökkikuvia. No teitähän kiinnosti, joten tässä tulee muutama!


Tämä mökki, jossa niin mielellämme vietämme aikaa, on hyvin perinteinen suomalainen mökki. Mökissä on hirsirunko, joka on niin sisältä kuin ulkoa paneloitu. Lähempänä rantaa on vielä hirsisauna, jossa on tupa pienen keittiön kera ja nukkumavintti. Näistä en huomannut tällä kertaa ottaa kuvia, mutta korjataan vahinko toisella kertaa.


 
Tänä kesänä isäntä rakenteli päämökin edustalle ison terassin. Olemme jo useamman vuoden kaivanneet tänne paikkaa, jossa grillailla ja syödä kesäsäässä, mutta sellaista täällä ei toistaiseksi ole ollut. Olenkin siis valtavan onnellinen, että tämä projekti tuli nyt toteutettua! Terassille kunnostin meidän kotiterassilla olleen second hand-pöytäryhmän ja mökin varastoista löytyneet vanhat nojatuolit. Terassille olisi tarkoitus nikkaroida vielä pieni kesäkeittiö kunhan joudetaan.


 
Mökille en kaipaa kukkapenkkejä tai istutuksia, koska kotona riittää jo sopivasti hoidettavaa. Toisaalta kovin muodolliset istutukset tänne ei mielestäni sopisikaan - olemmehan keskellä metsää. Joten terassin vieressä kivien lomassa kasvavat saniaiset saavat rauhassa täyttää tuon alueen.

Näiden kuvien myötä haluan toivottaa teille oikein ihanaa ja lämmintä juhannusta - vietitte sen sitten kotona tai mökillä, kaupungissa tai maalla. 

P.S. Lisää mökkikuvia aiemmilta vuosilta löytyy mökki-tunnisteen takaa.

Ei kommentteja