Sininen unelma

Moikka pitkästä aikaa! Kesä vierähti suurimmaksi osaksi mökillä, joten kotona ei tullut tehtyä kovinkaan paljoa sisustusjuttuja. Kun syyskuun myötä elämä alkoi keskittyä enemmän kotinurkkiin, on taas ollut aikaa toteuttaa pieniä ja suurempia sisustushaaveita. Muutama viikko sitten toteutin yhden jo pari vuotta mielessä olleen haaveen ja ostin meille Hakolan Lazy sohvan Soft-kankaalla.

Näitä sohvia on näkynyt nyt todella paljon somessa. Enkä yhtään ihmettele - onhan tämä todella mukava istua ja löhötä! Hetkittäin mietinkin, että ostan meille jonkun muun sohvan, koska en yleensä tykkää valita meille kotiin juttuja, jotka on "kaikilla". Keksin kuitenkin, että voisin tuoda sohvaan vähän persoonallisuutta valitsemalla jonkun muun kuin harmaan tai beigen sävyn. Silmiini osuikin värimalleissa uskomattoman kaunis sininen.


 

Rohkeus meinasi kyllä loppua kesken, mutta kiitos valinnassa rohkaisseiden sisustussiskojen, uskalsin valita tämän valtavirrasta poikkeavan sävyn. Ja hyvä niin! Onhan tämä aivan ihana! Sininen on aina ollut lempivärini, etenkin tällainen tumma sininen, ja sitä onkin näkynyt meillä paljon pieninä väripilkkuina. Nyt on vaan vähän isompi väripilkku olohuoneessa. 

Uskoisin, että tämä sävy jaksaa ilahduttaa pitkään. Yleensä ainakin itsellä sisustussuosikeiksi on muodostunut ne tavarat, joiden valinnassa olen uskaltanut rohkeasti luottaa omaan makuuni. Jos jostain syystä kyllästyisin tai kaipaisin vaihtelua, niin tähän sohvaan saa ostettua irtopäälliset toisessa sävyssä - vaikka sitten harmaana.

 

Kun kerta ostohousut oli jo puettu jalkaan, niin tilasin samaan syssyyn Eurokankaasta uudet verhot ommeltuna. Siellä oli sillä hetkellä kampanja, että ylä- ja alakäänteiden ompelun sai kaupan päälle, niin verhoille ei tullut kovinkaan paljoa valmisverhoja enempää hintaa. Sen sijaan näköä ja tyylikkyyttä on riittää. Verhoissa kankaana on valkoinen Kohtalo, johon ihastuin Marun blogissa vuosi sitten.

Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia