Kalasoppaa

Elsa herätti tänäkin aamuna aikaseen ja jahkailin siinä yöpaidassa ja villasukissa lähteäkö vaiko ei kirppisreissulle. Päätin kuitenkin lähteä pikaisesti käymään parilla lähikirpulla. Ylöjärven Tuunarilta löytyi upea punainen Finelin Neptun-kasari. Kansi siitä on hukkunut matkan varrella, mutta tilalle oli laitettu siihen koonsa puolesta sopiva kansi jostain toisesta kattilasta. Tällaisia kasareita ja kattiloita näkyy kovin harvoin kirpputoreilla (tai sitten olen sattunut aina väärään aikaan väärään paikkaan) ja vieläpä näin hyväkuntoisia. Joten pakkohan se oli sitten ottaa mukaan. Pientä käytönjälkeä kattilassa on kyllä sisällä, mutta sen saattaa saada kunnon putsauksella pois. Muuten ulkopuolelta kasari on virheetön. Kannatti näköjään lopettaa jahkailu ja lähteä kierrokselle. :)7 kommenttia

 1. Hei, löysin blogiisi juuri. Todella kaunis kasari. Itselläni kävi eilen vastaavassa tilanteessa aivan päinvastainen, todella huono tuuri ja nyt se harmittaa NIIN! Jostain syystä en heti tarttunut kirppiksellä ihanaan emalikattilaan ja palattuani minuutin päästä, se oli mennyt. Oli ihan priima ja pari euroa hinnaltaan. Voi itku, kun olin tyhmä. Mutta onnea sinulle, sait kauniin kattilan, josta varmasti kalasoppa maistuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! :( Toivottavasti ensi kerralla olisi parempi tuuri. Itse olen jo pidempään näitä Neptun-kattiloita ja kasareita (tai oikeestaan kaikkea ihanaa Fineliä) kytännyt ja kerrankin onnisti. :)

   Poista
  2. Niin ja mukavaa kun löysit tänne. Tervetuloa lukemaan! :)

   Poista
 2. Ihana kattila, Finelit on minunkin mieleeni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Finelit on ihania. Näitä tekisi mieli hankkia enemmänkin, jos vaan kukkaronnyörit antaisi periksi ja näitä tulisi enemmän hyväkuntoisina vastaan. :)

   Poista
 3. Ihana punaisenakin :) T. Valkoisen Neptun-kattilan omistaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, valkoisena tuo Neptun on kyllä upea. :) Sellaisen olisin mieluummin ottanut, mutta eipä ole tullut vielä vastaan.

   Poista